Smittevern på trening

IMG_7936 (1).jpg

KORTREIST YOGARETREAT

- til deg som trenger påfyll! 

Påmelding

Master of breath 

Lær å kombiner pusten med yogabevegelsene. Det kan være mye å tenke på når du skal praktisere de fysiske øvelsen, og lite overskudd til å tenke på pust. Men, det er når du først får med deg pusten at yogamagien begynner. Pusten påvirker nervesystemet ditt og stimulerer det parasympatiske nervesystem til "rest and digest mode", til å regulere stressnivået ditt. Det gjør at du fornøyd og salig går ut av yogasalen med en fantastisk indre fredfølelse og mer energi.

Fredag 25. september 18:00-20:30 (750,-)

Kjernestyrke - svaret på alt

Grunnmuren i all bevegelse og trening er kjernen din. Med kjernestyrke flytter du kroppens tyngdepunkt og jobber smart med både armer og bein. Bli mye sterkere, slipp ødeleggende bevegelsesmønster og reduser feilbelastning som fører til slitasje og skade. Kjernen er med i all slags trening, og metodene kan høyne nivået av all annen fysisk aktivitet. Kjernestyrke er også en del av planen når du skal hele en skade, være seg ryggsmerter, knesmerter, nakke og/eller skulder vondt. I yogaen er kjernestyrke alt fra de dype magemusklene, til håndflater og fotsåler og innsiden av ben og armer. 

Lørdag 26. Sept 10:00-12:30 (750,-)

Full body triggerpunktbehandling

Har du ikke prøvd dette før? Harde tennisballer og korkbrikker kan utrette mirakler. Bli kvitt muskelsmerter og lær hvordan du kan pleie deg selv. Triggerpunkt som egenbehandling hører hjemme i ethvert hjemmeapotek. Dette er en form for symptombehandling når noen muskler har begynt å gjøre vondt,  de tre andre modulene: Masters of breath, Kjernestyrke - svaret på alt og second leap handler om vedlikehold og forebygging. Vi gjør alle feil eller dumme ting, både fysisk og mentalt. Å kunne rette opp i dette uten for mye bry er herlig.

Lørdag 26. september 13:30-16:30 (850,-)

Second leap yoga

Med de første bolkene har vi begynt å legge en grunnmur for helsemestring. Neste steg er å begynne med hjerteåpnende bakoverbøyer og perspektivendrende opp-ned posisjoner. 

Når kroppen er velbehandlet og gjennomsyret av boblende livskraft, avslutter vi med en introduksjon til mental trening og meditasjon.

Søndag 27. september 11:00-14:00 (850,-)

Pris

Hele helgen 2500,- (600,- i rabatt)

Kun lørdag kr 1200, (300,- i rabatt)

Hver bolk har sin egen pris kjøpt separat

Sted

House of Femme

Kurset passer for alle. Instruktøren vil legge til rette for at det er ulikt erfaringsnivå

Instruktør

Hilde som til daglig jobber fulltid med yoga, ernæring og mental trening på House of Femme. 

Les mer om Hilde her

Påmelding