Smittevern på trening

IMG_7936 (1).jpg

Yoga fordypning skånsom

Påmelding

Om kurset:

Liten gruppe og personlig veiledning for deg som ønsker å inkorporere yoga i livsstilen din. Her får du hjelp til å sette opp en plan for din egenomsorg. Gruppa praktiserer sammen hver tirsdagssmorgen, i tillegg setter vi opp individuelle planer for hjemmepraksis, både i forhold til innhold og mengde. Du vil få grundig opplæring i pusteøvelser og mental trening. Du møter likesinnede og blir sett. På denne gruppen kan vi gå mer i dybden på yoga. Det utelukker ikke annen fysisk aktivitet, det er bare fint å ha litt allsidighet. Men, når det kommer til pustetrening og mental trening er det struktur og selvdisiplin som hjelper deg å nå målet.

For å få plass på gruppa, må du ha praktisert yoga i minst 1 år og ha et ønske om praktisere minst 2 ganger per uke. Det vil bli lagt til rette for ulike nivå av både praksis på senteret og hjemme.

Gruppa veiledes av seniorinstruktør, pedagog, ernæringsrådgiver og mental trener Hilde Ravnå Bjørnstad. Hun har undervist grupper i 17 år og elsker å bruke yogaens verktøy til å få økt livskvalitet og glede.

Når: 

Tirsdag 19. januar 10:30-12:00.

Det undervises ikke i skoleferien.

Kurset går over 12 uker.

Pris: 

Medlem 3960,-

Ikke medlem 4200,-

Kontakt: 

hilde@houseoffemme.no 

Påmelding