psykomotorisk fysio (1).jpg

Psykomotorisk bevegelsesgruppe

Bevegelsesgruppen er en rolig treningstime hvor en har fokus på å få kontakt med egen kropp, avspenning og redusere stress. Vi arbeider med å være til stede i kroppen og kjenne på at spenninger slipper. Gjennom bevegelser med kroppen er målet at pusten skal få slippe fritt til.

Når: Oppstart torsdag 11. februar 10:30-11:30. 

Varighet: Totalt 8 ganger. 
(11.2, 18.2, 4.3, 11.3, 18.3, 25.3, 8.4, 15.4)

Pris 2. 400 kr 

Ta kontakt med Kristine på kristine@houseoffemme.no hvis du har spørsmål eller kjenner at denne tilnærmingen kan være aktuell for å møte de utfordringene du kjenner på i hverdagen. Du vil bli kontaktet for å avtale en individuell samtale før oppstart i gruppe. Det er begrenset antall plasser, påmelding er bindende. 

Påmelding

Psykomotorisk gruppe - bekkenbunnssmerter

Denne gruppen er spesielt tilrettelagt for deg med smerter i bekkenbunnen. Smerter i bekkenbunnen kan oppstå av flere ulike årsaker, og noen ganger er det økte spenninger i bekkenbunnen som gir plager.

Ofte ser vi at det økte spenningsmønsteret i bekkenbunnen henger sammen med spenningsmønsteret i resten av kroppen. Her vil vi fokusere på hele kroppen, men spesielt bekkenbunnen og områdene som ligger nært som rygg, bekken og hofte.

Det vil bli fokus på bevisstgjøring av spenningsmønteret ditt og få kontakt med egen kropp. Gjennom å bli kjent med spenningsmønsteret i resten av kroppen er målet at det skal bli enklere å arbeide med spenningene i bekkenbunnen. Vi arbeider med å være tilstede i kroppen gjennom bevegelser, redusere uhensiktsmessige spenninger, aktivere og slippe bekkenbunnen, samt avspenning. 

Gruppen passer for alle, uavhengig av livsfase. Smerter i bekkenbunnen kan ramme unge, gravide, småbarnsmødre, voksne og eldre kvinner.

Ta kontakt med kristine@houseoffemme.no dersom du har spørsmål omkring dette eller du tenker at dette kan være noe for deg. 

shutterstock_440651767 (1).jpg

Påmelding