Smittevern på trening

79115A6A-8312-4FDD-926D-2AA7DA797DAC_1_201_a (2).jpeg

Velkommen på trening jenter! 

Med grundig renhold, smitteverntiltak og rutiner gitt av Folkehelseinstituttet vil du trygt kunne trene hos oss

Du skal lese og følge dette for å kunne delta:

  • Kun trene hvis du er helt symptomfri for luftveisinfeksjon. 
  • Avvent 10 dager dersom du har vært i utlandet. 
  • Vis hensyn hold avstand på minimum 1 meter, 2 meter ved tyngre aktivitet. 
  • God håndhygiene – husk å vaske hendene godt før, under og etter trening.
  • God apparat- og utstyrshygiene – husk å vaske av utstyr etter bruk.
  • Du må medbringe egen ren håndduk.
  • Dersom du ikke har behov for garderobe anbefaler vi at du skifter/dusjer hjemme, men kan benyttes hvis avstandskrav på minst 1 meter og andre smittevernråd følges.
  • Booke deg på trening (dette gjelder ogsåfor egentrening). Siden vi nå har større begrensinger på antall personer i lokalet, er det spesielt viktig at du kun booker deg på den treningen du faktisk planlegger å delta på, og booker deg av senest en time før om du ikke kan delta likevel. Vanlige bookingregler gjelder fremdeles, og 50,- gebyr blir belastet om plassen ikke brukes.

Timeplan

Bli medlem

Vanlige spørsmål: 

Må man booke tid for egentrening? 

Du trenger ikke booke tid for egentreningen, men vi har et maksantall på 16 stk i egentreningsavdelingen. Heldigvis har vi to saler som også kan benyttes dersom disse står ledig. Armbåndet skal registreres hver gang. 

Åpner barnepassen? 

Ja! Vi kan gledelig informere om at barnepassen er åpen med godt smittevern ivaretatt. Booking vil foregå som vanlig, men det er et begrenet antall plasser. 

Vil gruppetimene blir annerledes enn før? 

Ja, du vil merke en liten forskjell her. Med bl. a færre deltagere på hver gruppe for å opprettholde avstandskravet. Vi vil heller ikke gjøre partnerøvelser, ta "high fives" og slikt. Den sammen rå energien og treningsgleden vil absolutt være til stede. Siden vi nå har større begrensinger på antall personer i lokalet, er det spesielt viktig at du kun booker deg på de timene du faktisk planlegger å delta på, og booker deg av senest en time før om du ikke kan delta likevel.