Velkommen tilbake! Klikk her for mer info

79115A6A-8312-4FDD-926D-2AA7DA797DAC_1_201_a (2).jpeg

Velkommen tilbake på trening jenter! 

Du har sikkert gledet deg like mye som oss, nå er vi i gang igjen.

Med grundig renhold, smitteverntiltak og rutiner gitt av Folkehelseinstituttet vil du trygt kunne trene hos oss igjen. 

Du skal lese og følge dette for å kunne delta:

  • Bare trene hvis du er helt symptomfri.
  • Vis hensyn hold avstand i samsvar med retningslinjer fra myndighetene – 1 meter ved moderat fysisk aktivitet, 2 meter ved hard fysisk aktivitet.
  • God håndhygiene – husk å vaske hendene godt med såpe og vann før, under og etter trening.
  • God apparat- og utstyrshygiene – husk å vaske/tørke av utstyr etter bruk.
  • Du må medbringe egen ren håndduk.
  • Dersom du ikke har behov for garderobe anbefaler vi at du skifter/dusjer hjemme, men kan benyttes hvis avstandskrav på minst 1 meter og andre smittevernråd følges.
  • Booke deg på trening (dette gjelder også trolig for egentrening). Siden vi nå har større begrensinger på antall personer i lokalet, er det spesielt viktig at du kun booker deg på den treningen du faktisk planlegger å delta på, og booker deg av senest en time før om du ikke kan delta likevel. Vanlige bookingregler gjelder fremdeles, og 50,- gebyr blir belastet om plassen ikke brukes.

Timeplan

Sommerkampanje for nye medlemmer - bli medlem nå og tren gratis til september

House of Femme er en one-stop-shop for helsebevisste kvinner i Trondheim, der du møter kvalitet i alle ledd. Du finner oss sentalt på Lerkendal. Stor gratis parkeringsplass, svært gode bussforbindelser og innendørs barnevognparkering. 

Nå gir vi deg styrke og støtte på veien opp igjen, velkommen til House of Femme

Bli medlem

Vanlige spørsmål: 

Må man booke tid for egentrening? 

Du trenger IKKE booke tid for egentreningen, men vi har et maksantall på 16 stk i egentreningsavdelingen. Heldigvis har vi to saler som også kan benyttes dersom disse står ledig. 

Åpner barnepassen? 

Ja! Vi kan gledelig informere om at barnepassen åpner på mandag med godt smittevern ivaretatt. Booking vil foregå som vanlig her og legges ut i løpet av helgen. 

Vil gruppetimene blir annerledes enn før? 

Ja, du vil merke en liten forskjell her. Med bl. a færre deltagere på hver gruppe for å opprettholde avstandskravet. Vi vil heller ikke gjøre partnerøvelser, ta "high fives" og slikt. Den sammen rå energien og treningsgleden vil absolutt være til stede. Siden vi nå har større begrensinger på antall personer i lokalet, er det spesielt viktig at du kun booker deg på de timene du faktisk planlegger å delta på, og booker deg av senest en time før om du ikke kan delta likevel.