IMG-0207.JPG

Ivan (37):  Reelika er en profesjonell og dyktig trener. Hun er en postivt motor og oppforderer andre å se positivt på livet. Vi har blitt imponert av hennes evne å være hyggelig og sosialt, men samtidig målorientert og med krav til seg selv og andre. Sammen med Reelika føler hele min familien seg glad, frisk, involvert og "med gode magemuskler". 

Reelika Vallas

Gründer og hovedtrener av danseskolen ved House of Femme

Utdanning: 

Ollerup Academy of Physical Education, København

Sara Gaardbo danseutdannelse, København

Erfaring: 

Reelika er danser og koreograf fra Estland i Øst-Europa. Hun startet med en profesjonell utdanning i dans, der hun lærte at dans også handler om fysisk trening, gulvarbeid og danseteknikk for å kunne bli en god og komplett danser. Hun har selv vært aktiv kunstløper i 15 år, og hun vet derfor viktigheten for utøverne å bli inkludert i treningen for å få gode resultater. 

Hun har de siste 8 årene vært mer "coach on the road" i flere land. Målet har vært å utvikle seg som en komplett danselærer gjennom å fange opp kunnskap fra ulike kulturer og dansestiler. Gjennom dette har hun hatt æren av å jobbe med mange dyktige danere og koorografer. Nå har hun landet i Trondheim, og er endelig klar for å realisere sin drøm om et profesjonelt dansestudio som har alt. 

Hennes største idol som danser er Stephanie Nguyen, hun er en danser og en skuespiller fra Danmark, som bl.a. har vært på turne med Madonna. Hennes harde arbeid og kroppsbevegelse er en stor inspirasjonskilde. Reelika henter også mye av sitt engasjement fra Nicky Andersen, som også er fra Danmark og spilte Aladdin i Disnyes nye storfilm. Under utdannelsen hadde Reelika æren av å danse med de begge, og virkelig kjenne på kroppen at det trengs hardt arbeid for å lykkes, men at det samtidig er morsom og verdt det. Hennes unike erfaring vil forme danserne hun jobber med, målet er at danserne skal formes til den danseren de selv ønsker å være. Fra HoF Dance Crew vil de få alle verktøyene de trenger. 

Kontakt: 

reelika@houseoffemme.no / 477 69 609