unnamed (1).jpg

Fiona Home - vår splitter nye barnepasstjeneste i hjemmet

Book en erfaren barnepasser til dine små, der de kan ha det gøy og lærerikt i trygge rammer. Barnepasseren er fleksibel etter deres behov. 

Barnepasserne er godt kjent med både små babyer, energiske barnehagebarn og større skolebarn. Lesestund, leksestund, kosestund - barnepasseren tilpasser etter hva ditt/dine barn behøver. 

Gøril (30):"Om det kun er en ting jeg skal prioritere, er det barnepass en fast dag i uken. Vi trenger å få gjort mer sammen. Luksusen er at barna samtidig får full oppmerksomhet av en trygg og god voksen, himmelsk."

IMG-4792 (1).jpg

Hei, jeg heter Mari. Kanskje du har sett meg før på House of Femme? Jeg er ansvarlig for barnepasstjenesten på House of Femme, for barnegruppen FemmeLiten og nå også for Fiona Home.

Jeg skal hjelpe deg å finne den barnepasseren som passer perfekt for din familie, slik at du kan nyte etterlengtet egentid samtidig som barnet ditt blir godt ivaretatt av en trygg og fast barnepasser.

Selv har jeg ei datter på 5 år og en sønn på 1 år. Jeg er utdannet barne- og ungdomsarbeider, og har over 10 års erfaring fra arbeid i barnehage og ulike institusjoner. Alle barnepassere har vært gjennom en nøye intervjuprossess med meg og er kvalitetssjekket før de godkjennes som barnepassere til Fiona Home. Våre barnepassere har også gjennomført førstehjelpskurs for barn.

Vi gleder oss til å bli kjent med ditt/dine barn.

Våre barnepassere

unnamed (1) (1) (1).jpg

fiona (1).jpg

unnamed (3) (1).jpg

Slik fungerer det:

Dere får en erfaren barnepasser som passer deres families behov. Barnepasseren kommer gjerne på besøk før første pass, slik at dere kan bli kjent (dette er selvfølgelig gratis). Alle våre barnepassere har utført førstehjelpskurs. 

  • Fiona Home koster 289,- pr. mnd for formidling av dyktige og pålitelige barnepassere.
  • Barnevaktsgaranti ved booking tre arbeidsdager i forveien.
  • Medlemskapet har fri innmelding og ingen bindingstid. 
  • Barnepasseren lønnes av familien hun jobber for. Taksten er 120,- pr. time, og det er et minimum på booking av 3 timer pr. barnepass. Det er vanlig å avtale særskilte priser for natt / overnatting. 
  • Barnepasseren tar gjerne med barna på aktiviteter om dere ønsker. Om aktiviteten koster penger (Rush, Leo's, kino mm.) betaler familien for barna og barnepasseren.
  • Barna får bursdagskort sendt i posten fra Fiona. 
  • Barna får personlige invitasjoner til Fiona-dager på House of Femme.
  • Familien får et gavekort på 250,- ved innmelding som kan brukes på en valgfri behandling. 
  • Hele familien får 15 % rabatt på vår danseskole. 
  • Første gang skal foreldre fylle ut et skjema med viktig informasjon om barna/huset. 

Avbestilling må skje minimum 24 timer før oppdragets start. I motsatt fall må oppdraget uansett betales. 

Vi gjør deg oppmerksom på at det er du som arbeidsgiver som er ansvarlig for å følge skattereglene for barnepass. Betal barnepasseren skattefritt under 6000,- i året. 

Smittevern: 

Vi overholder gjeldende smittevernsregler. 

Spørsmål: 

Send til barnepass@houseoffemme.no så svarer Mari deg så snart hun har mulighet.  

fornøydhetsgaranti.png

_5D_9380 (1) (1) (1).jpg