Mari Grønås barnepasser Fiona Home (1).jpg

MARI STØRSET GRØTTE

Har gjennomført førstehjelpskurs rettet mot barn

Mari er 24 år og jobber som barnehagelærer. Hun er omsorgsfull, positiv og aktiv. I møte med barn er hun opptatt av å skape gode relasjoner og gi barna gode og morsomme opplevelser. Hun er veldig glad i å tilbringe mye tid ute i naturen. Har i mange år jobbet i barnehage og som barnevakt, noe hun trives svært godt med.

Marte barnepasser (1).jpg

MARTE GRØNÅS

Har gjennomført førstehjelpskurs rettet mot barn

Marte er 22 år og kommer fra et lite sted som heter Gjerstad. For tiden går hun andre året på DMMH, der hun studerer barnehagelærer.

På fritiden liker Marte å være med venner og spille volleyball, samt å være trener for et ungdomslag. Marte er en omsorgsfull, ansvarlig, positiv og utadvendt jente.

Marte gikk barne- og ungdomsarbeider på videregående, og har praksis gjennom studiet hun tar nå, samt vikariat i barnehage. I 2019 var Marte også Au pair i 6 mnd, for en herlig tobarnsfamilie i Sydney.

Marte syntes det er utrolig givende, og ikke minst gøy å jobbe med barn. Det er også grunnen til at hun ønsker å være barnepasser. For Marte er det viktig å være tilstedeværende og aktiv med barna, samt ha «barnets beste» i fokus!

Sofie (1).jpg

SOFIE HALLEM

Har gjennomført førstehjelpskurs rettet mot barn

Sofie er er en rolig, positiv og omsorgsfull jente på 20 år, og studerer hos Dronning Maud Minne Høyskole for å bli barnehagelærer. Hun har også jobbet i barnehage tidligere, og elsker å jobbe med barn. Sofie gelder seg veldig til å hjelpe dere voksne i tidsklemma, samtidig som barna får trygghet, lek og omsorg hos henne. 

Marianne (1).jpg

MARIANNE BUBERG 

Har gjennomført førstehjelpskurs rettet mot barn

Marianne er en omsorgsfull, imøtekommende og tålmodig jente på 21 år. Hun kommer fra Orkland, og er student ved NTNU. Tidligere har hun i samarbeid med Røde Kors Ungdom vært ansvarlig for en sosial møteplass for ungdom med ulik bakgrunn i Orkdal.

Hun har mest erfaring fra barnepass av barn med fysisk begrensing i egen familie. På grunn av dette vet hun hvor viktig det er å se hver enkelt barn sitt behov. Og håper med dette å kunne gi oppfølging og støtte etter barns vilje og evne. 

barnepasser Vilde (1).jpg

Vilde Solum

Har gjennomført førstehjelpskurs rettet mot barn

Vilde er ei 18 år gammel og går andre året på studiespesialisering.

Hun er blid og omsorgsfull, og gjør alt for at de rundt seg skal ha det bra. På fritiden liker hun å være i aktivitet og trener på treningssenter, hun liker i tillegg å være sosial med venner og familie. Hun er utadvent, positiv og imøtekommende. 

Vilde har erfaring med barnepass av yngre søskenbarn samt barnepass av naboer og bekjente.

Vilde ønsker å by på en barnepass der barnets behov blir oppfylt, og der barnet kan få dager tilpasset dets behov. Hun gleder seg masse til å hjelpe dere i en hektisk hverdag, oog til å gi barna en innholdsrik og trygg hverdag.