barnelege

Barnelege

Vi ønsker at ditt barn skal få en god og trygg opplevelse når dere kommer til legen. Derfor har vi fått Anders med på teamet. Han er lege med særskilt kompetanse på sykdom og plager hos barn. Dere trenger ikke henvisning og slipper ventetid. Anders har nær relasjon med St. Olavs hospital hvor han også er ansatt.

Anders er kun på House of Femme tirsdag ettermiddag, så ved akutt sykdom anbefales kontakt med fastlege eller legevakt.
Ved øyeblikkelig hjelp ring 113.

Eksempel på tilstander dere kan kontakte Anders for:

  • Allergi
  • Astma
  • Magesmerter
  • Tungebåndsproblematikk
  • Utfordringer med amming eller spising
  • Utslett
  • Søvnproblemer

Second opinion fra St. Olavs Hospital utføres ikke.

Trenger jeg henvisning?

House of Femme er privat og du kan derfor oppsøke oss direkte. 

Se priser

Hva kan dere forvente?

Anders jobber med barn hver eneste dag og har således et blikk for hvilke barn som er alvorlig syke, og for hvilke som er mindre syke eller friske. Han evner ofte å berolige og kommunisere med barnet ditt slik at det opplever legebesøket som mindre skummelt.

Utredningen starter med en grundig undersøkelse, og deretter utformes en unik plan for ditt barn for å forbedre helsesituasjonen. Noen ganger kan barnet ha problemer med å ta en type medisin, og da kan en viktig del av behandlingen handle om hvordan dette skal kunne gjøres på en god måte som oppleves som positiv både for barnet og foreldrene.

Videre utredning i form av blodprøver, røntgen eller annet vurderes i hvert enkelt tilfelle.

Vår barnelege

Les om Anders

Timebooking

Dette skjemaet er kun en forespørsel. Du vil bli kontaktet av oss innen kort tid. Vi er også tilgjengelig på telefon 932 92 323, eller du kan bruke online booking.