Klinikken er åpen og utendørstrening er i gang. Treningssenteret åpner 15. juni

Mari (1).jpg

Mari Sætherhaug

Mari er en av de heldige barnepasserne som skal få leke og ta vare på barnet ditt mens du er på behandling eller trening. Hun er rolig, trygg og omsorgsfull, og hun har selv en datter på tre år og venter en nå en liten gutt. 

Hun er barne- og ungdomsarbeider, og har ti års erfaring fra barnehage og institusjoner. I tillegg til å jobbe på Femme jobber Mari i barnehage på småbarnsavdeling. Mari har hovedansvaret i Fiona-lounge, og dere vil treffe henne onsdager, fredager og enkelte helger i Fiona-lounge.

Mari går ut i mammapermisjon 20. januar 2020.

Maiken (1).jpg

Maiken Olsen Rabbersvik 

Maiken er 25 år, imøtekommende, trygg og ansvarsfull. Hun er utdannet barnevernspedagog, og har erfaring fra arbeid med barn og unge i ulike aldre. Hun elsker å bruke kreativiteten sin til å skape, utforske og spre glede.

Maiken jobber mandager, onsdager, torsdager og helg i Fiona-lounge.

Abigail.jpeg

ABIGAIL RUDNICKA

Abigail har du helt sikkert sett hos oss fra før, og nå vil dere også få møte henne i Fiona-lounge. 

Abigail er  blid, trygg og omsorgsfull. Abigail har to jenter på fire og to år. Hun har også jobbet som au pair for en familie i to år.

Abigail treffer dere på onsdager, torsdager og  fredager.

Siri barnepasser (1).jpg

Siri Aastrøm

Siri er 22 år, blid, rolig, tålmodig og trivelig. Hun er student og gruppeleder for vardesenteret ved St.Olav og jobber som assistent på barneskole. Tidligere har Siri vært håndballtrener for et yngre jentelag. Hun har i tillegg mye erfaring med mindre barn og babyer gjennom barnepass for tantebarn og søskenbarn.

Siri treffer dere tirsdager og helg i Fiona-lounge.

marita barnepasser (1).png

Marita Pedersen

Marita er 31 år, rolig, trygg, imøtekommende og omsorgsfull. Hun har en sønn på to år og en stedatter på syv. Marita ble utdannet førskolelærer i 2014, og jobber nå i en privat barnehage. 

Marita elsker å jobbe med barn. Marita treffer dere på helg i Fiona-lounge. 

Hos våre barnepassere er ditt barn alltid i de tryggeste hender ❤

Tilbake til barnepassen