Mari (1).jpg

Mari Sætherhaug

Mari er en av de heldige barnepasserne som skal få leke sammen med barnet ditt mens du er på behandling eller trening. Hun er rolig, trygg og omsorgsfull, og hun har selv en datter på to år. Hun er barne- og ungdomsarbeider, og har ti års erfaring fra barnehage og institusjoner. I tillegg til å jobbe på Femme jobber Mari i barnehage på småbarnsavdeling. Mari treffer dere på onsdager i Fiona-lounge. 

Siri Aastrøm

Siri er 22 år, blid, rolig, tålmodig og trivelig. Siri er student og gruppeleder for vardesenteret ved St.Olav. Tidligere har Siri vært håndballtrener for et yngre jentelag og jobbet som assistent på barneskole. Siri har i tillegg mye erfaring med mindre barn og babyer gjennom barnepass for tantebarn og søskenbarn. Siri treffer dere på mandager, torsdager og tre lørdager i måneden. 

Siri barnepasser (1).jpg

marita barnepasser (1).png

Marita Pedersen

Marita er 31 år, rolig, trygg, imøtekommende og omsorgsfull. Hun har en sønn på to år og en stedatter på syv. Marita ble utdannet førskolelærer i 2014, og jobber nå i en familiebarnehage. Marita elsker å jobbe med barn. Marita treffer dere på tirsdager og en lørdag i måneden.

Hos våre barnepassere er ditt barn alltid i de tryggeste hender ❤

Tilbake til barnepassen