basseng gravid

GRAVID

Velkommen til vår populære bassengtime for gravide i Pirbadet. 
Oppstart nytt parti onsdag 23. oktober kl. 19.00

Påmelding

For spørsmål send e-post til basseng@houseoffemme.no

Tenk; hvor magisk er det ikke å være vektløs? Timen ledes av fysioterapeut Cathrine fra House of Femme, og passer for alle gravide uavhengig av tidligere treningsbakgrunn eller hvor langt du er på vei. Dette er en effektiv treningstime der pulsen skal opp og musklene får jobbe. Alle øvelsene tilpasses individuelt. Det vil si at denne timen passer utmerket både for deg med bekkenleddsmerter og for deg som ønsker en tøffere treningstime.

Lise (31): «Jeg hadde hatt en hektisk dag på jobb og var sliten. Bassengtreningen snudde det hele og ga meg energi – jeg kjente meg klar for mer! Ikke minst er treningen gøy, og jeg kan bli kjent med fremtidige barselvenninner. Anbefales på det varmeste.» 

Bassengtrening er en anbefalt treningsform for friske gravide. Vektløsheten og det varme vannet gir leddene avlastning samtidig som kroppen får trent, dette er spesielt gunstig for gravide med bekken- og ryggplager (Helsedirektoratet). Du trenger ikke kunne svømme for delta på denne timen. Du kan selv velge hvor du står og dermed også hvor dypt du ønsker å plassere deg i bassenget. 

Oppstart nytt parti august. Onsdag 23. oktober kl. 19.00 i Pirbadet // helsebad 2

        

  • Partiet går over 8 ganger i disse ukene: 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 og 50.
  • Pris: 1600,- 
  • Påmeldingen er bindende. 
  • Påmelding kan skje etter oppstart ved avtale.

Anbefales ikke å delta på bassengtrening siste 2 uker før termin. 

morogmini basseng

Mor&Mini

Herlig og effektiv bassengtrening sammen med babyen din!
Oppstart nytt parti tirsdag 22. oktober kl. 10.20

Påmelding

For spørsmål send e-post til basseng@houseoffemme.no

Fokus på å styrke opp hele kroppen etter fødsel. House of Femmes instruktør har plukket ut de mest geniale øvelsene til denne timen. Du blir sprek, samtidig som babyen din storkoser seg i det varme vannet. 

Denne gruppen passer for babyer fra 6 uker til 1 år. Fokuset er hovedsaklig på opptrening av mor etter fødsel, med herlige vanntilvenningsøvelser for mini. Baby dukkes ikke under vann. Du trenger ikke kunne svømme for å delta på denne timen. 

Kristin (27) "Hopp i havet, eventuelt i bassenget. Bare for å være bekymringsløs og vektløs ei lita stund. I vannet får en ikke gjort så mye annet enn å bare være, og den salige følelsen det gir er intet mindre enn bittelitt magisk. Superbonus for meg å både få bade og trene sammen med babyen min - for et kinderegg! Selv om det måtte rå muskelkraft til for å vrenge mammakroppen inn i badedrakta."

Oppstart nytt parti august. Tirsdag 22. oktober i Pirbadet

kl. 10.20 (ledige plasser)
kl. 11.10 (fullt) 

  • Partiet går over 8 ganger i disse ukene: 43, 44, 45, 46 47, 48, 49 og 50.
  • Pris: 1600,- 
  • Påmeldingen er bindende. 
  • Påmelding kan skje etter oppstart ved avtale.

Anbefalt oppstart etter fødsel: Ca. 6 uker (når renselsen er over/sluttet å blø).