basseng gravid

GRAVID

Endelig kan du ta med KuleMagen og få en deilig treningsøkt!

morogmini basseng

Mor&Mini

Herlig og effektiv bassengtrening sammen med babyen din!

NB: Gruppen fylles vanligvis raskt opp, førstemann til mølla. 

Tenk; hvor magisk er det ikke å være vektløs? Dette er en effektiv treningstime der pulsen skal opp og musklene får jobbe. Alle øvelsene tilpasses individuelt av Femmes fysioterapeut, Cathrine. Det vil si at denne timen passer utmerket både for deg med bekkenleddsmerter og for deg som ønsker en tøffere treningstime.

Lise (31): «Jeg hadde hatt en hektisk dag på jobb og var sliten. Bassengtreningen snudde det hele og ga meg energi – jeg kjente meg klar for mer! Ikke minst er treningen gøy, og jeg kan bli kjent med fremtidige barselvenninner. Anbefales på det varmeste.» 

Bassengtrening er en anbefalt treningsform for friske gravide. Vektløsheten og det varme vannet gir leddene avlastning samtidig som kroppen får trent, dette er spesielt gunstig for gravide med bekken- og ryggplager (Helsedirektoratet).

Oppstart nytt parti onsdag 16. januar kl. 19.00. Pirbadet // helsebad 2

  • Partiet går over 8 ganger
  • Pris: 1600,- 
  • Påmeldingen er bindende. 
  • Påmelding kan skje etter oppstart ved avtale.

Anbefales ikke å delta på bassengtrening siste 2 uker før fødsel. 

Fokus på å styrke opp hele kroppen etter fødsel. Femmes fysioterapeut, Ingrid, har plukket ut de mest geniale øvelsene til denne timen. Du blir sprek, samtidig som babyen din storkoser seg i det varme vannet. 

Kristin (27) "Hopp i havet, eventuelt i bassenget. Bare for å være bekymringsløs og vektløs ei lita stund. I vannet får en ikke gjort så mye annet enn å bare være, og den salige følelsen det gir er intet mindre enn bittelitt magisk. Superbonus for meg å både få bade og trene sammen med babyen min - for et kinderegg! Selv om det måtte rå muskelkraft til for å vrenge mammakroppen inn i badedrakta."

Oppstart nye parti tirsdag 15. januar kl. 10.20 og 11.10. Pirbadet // helsebad 2

  • Partiet går over 8 uker. 
  • Pris: 1600,- 
  • Påmeldingen er bindende. 
  • Påmelding kan skje etter oppstart ved avtale.

Anbefalt oppstart etter fødsel: Ca. 6 uker (når renselsen er over/sluttet å blø).