rs590uHP (2).jpeg

HUDTERAPI

Vi har gleden av å tilby veldokumenterte og trygge hudterapibehandlinger. Vår erfarne terapeut Malin tilbyr behandlinger som passer de fleste – inkludert gravide og ammende som må ta noen ekstra hensyn. Alle behandlingene bygger på Green Peels® behandlingskonsept og hjemmeproduktene leveres av Dr. Schrammek®. Green Peel® er medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100 % naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. En real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt styrke, sunnhet og spenst.

Behandlingsmeny

Green Peel® er en prisvinnende behandling 

I 2017 kåret MinMote Green Peel® til årets velværetrend og hovedstadens hotteste behandling. Magasinet Elle og MinMote testet behandlingen og anbefaler behandlingen på det varmeste. I 2014 beskrev Stylemag Green Peel® som ”Kjendisenes favoritt”. Siden 2010 har den vunnet pris hvert år for beste behandling på naturlig hudfornyelse av «Beauty Forum Tyskland”. 

EyvjgSap.jpeg

Timebooking

Dette skjemaet er kun en forespørsel. Du vil bli kontaktet av oss innen kort tid. Vi er også tilgjengelig på telefon 73 91 21 00.

Vår hudterapeut

Les om hudterapeut Malin

En real treningsøkt

Green Peel® gir huden en suveren treningsøkt. Den stimulerer alle hudens funksjoner, innerst til ytterst. På grunn av den økte sirkulasjonen i kombinasjon med næringsstoffer fra urtene fremskyndes hudfornyelsen på minimum av tid.

På samme måte som vi trener kroppen, oppnår huden økt styrke, sunnhet og spenst med jevnlige treningsøkter.

Gjennom den økte sirkulasjonen og O2-tilgangen økes metabolismen i cellene. Cellefornyelsen i overhuden økes og produksjon av bindevev i ”hudens reisverk” styrkes. Hudens fuktighetsinnhold balanseres, huden regenereres og vitaliseres og fremstår sterkere, sunnere med økt spenst.

Les mer om Green Peel® her