Våre behandlinger

Klassisk hudpleie

60 min, 890,-

En effektiv og behagelig behandling som gir energi og glød til alle hudtyper. Behandlingen består av dyprens, peeling, utklemming (ved behov) og en ansiktsmaske.

Advanced: 10 min tillegg (70 min samlet) som inkluderer en spesialmaske for en enda dypere effekt, 1090,- 

Hudpleie for gravide og ammende

60 min, 890,-

En effektiv og behagelig behandling tilpasset gravide og ammende som gir energi og glød til alle hudtyper. Behandlingen består av dyprens, peeling, utklemming (ved behov) og en ansiktsmaske.

Advanced: 10 min tillegg (70 min samlet) som inkluderer en spesialmaske for en enda dypere effekt, 1090,- 

Green Peel® Fresh Up

60 min, 1090,-

Den milde metoden for bedre glød og antirynke. Populært kalt «party peel» da huden får en flott glød og du kan gå rett på fest. Samtidig setter behandlingen i gang prosesser som bremser aldring, bedrer opptak av aktive virkestoffer og forbedrer uren hud. Unik behandling også til sensitiv og tynn aldrende hud da den styrker hudbarrieren.

Green Peel® Express

30 min, 890,-  Hver 6. behandling gratis

Express behandling av den perfekte party peel. Ønsker du å teste hvordan Green Peel® fungerer eller ønsker en stimulert hud med ekstra glød du ikke kan sminke deg til? Da er dette den rette behandlingen for deg.

Green Peel® Energy

60 min, 1390,-

En kraftigere variant som passer ypperlig for deg som trenger dypere antirynkebehandling. Effektiv på dype linjer, pigmentflekker, store porer og akne. Vil kunne være litt rød etterpå.

Passer perfekt for den travle kvinne som ønsker en svært effektiv behandling uten å begrense hverdagen.

Green Peel® Classic

2 x 60 min, 2490,-

Fullstendig hudfornyelse på fem dager. Dette er den opprinnelige Green Peel®-behandlingen og den sterkeste av de tre utgavene. Bidrar til vevsoppstramming og bekjemper ujevn og ru hud, rynker, store porer, akne, arr og solskadet hud. Rett etter behandlingen vil huden være rød og føles sår som kan vare i tre til fire dager. Deretter vil du begynne å flasse.

Etter fem til seks dager kommer du tilbake for en oppbyggende behandling.

Til denne behandlingen må du følge opp med tilrettelagte hjemmeprodukter fra Dr. Schrammek som er kraftig beroligende, balanserende og næringsrike. Dette fordi huden er i en restitusjonsfase og ekstra sensitiv. Produktpakken til 2490,- består av fem hjemmeprodukter som brukes videre også i etterkant av de to behandlingene (totalpris 4980,-).

Avbooking eller endring av avtale må skje senest 24 timer før, ellers belastes 450,-

URTER-1160x753.jpeg

summerinthecity3.jpeg

lw6ODppw.jpeg

REGULATING_8.jpeg

blemishbalm.jpeg

dQusTopd.jpeg

URTER_4-1160x753.jpeg