IMG_7946 (1).jpg

YOGA FORDYPNINGSKURS

Hva skjer med din psyke og din kropp om du gjør yoga til en livsstil?

DU kommer til å føle deg bedre. DU kommer til å få mer energi. 

Kristin (35):

«En instruktør med kunnskap, erfaring og dyktighet ut av de sjeldne, livsvisdom som utruster deg for hverdagen og livet. Selv om det kan virke umulig å dra på trening, er det da du trenger det mest, og kan gå derfra litt bedre. En helhetsbehandling som absolutt anbefales å investere i. Ikke en mote eller trend, men kvalitet, kompetanse og varig livsstilsendring».

Påmelding

Så hva venter du på? 

Nå har vi satt opp en helt spesiell ukesklasse i yoga her på Femme.

Om kurset: 

Liten gruppe og personlig veiledning for deg som ønsker å inkorporere yoga i livsstilen din. Her får du hjelp til å sette opp en plan for din egenomsorg. Gruppa praktiserer sammen hver mandagsmorgen, i tillegg setter vi opp individuelle planer for hjemmepraksis, både i forhold til innhold og mengde. Du vil få grundig opplæring i pusteøvelser og mental trening. Du møter likesinnede og blir sett. På denne gruppen kan vi gå mer i dybden på yoga. Det utelukker ikke annen fysisk aktivitet, det er bare fint å ha litt allsidighet. Men, når det kommer til pustetrening og mental trening er det struktur og selvdisiplin som hjelper deg å nå målet.

For å få plass på gruppa, må du ha praktisert yoga i minst 1 år og ha et ønske om praktisere minst 2 ganger per uke. Det vil bli lagt til rette for ulike nivå av både praksis på senteret og hjemme.

Kurset veiledes av seniorinstruktør Hilde Ravnå Bjørnstad. Hun har lang erfaring innen yoga terapi og bruker selv disse metodene for å ha en meningsfull og god hverdag med kroniske helseutfordringer. Hun har undervist yoga siden 2004, og er i tillegg til yoga utdannet pedagog og ernæringsterapeut. 

Kontakt: 

hilde@houseoffemme.no 

Påmelding