Velkommen til en helt magisk treningsreise!

House of Femme er et unikt treningssenter for kvinner, og vi vil være der å støtte deg hele veien. 

Det er et par ting du skal huske på, slik at treningsopplevelsen blir tipp topp hele veien: 

 • Påmeldinger til treningstimer gjør du her. Første gang klikk på "Ny bruker". Timene åpner for booking kl. 20.00 fire dager før. Det er kun lov å melde seg på de treningstimene du faktisk planlegger å delta på. 
 • Du må melde deg av treningstimen senest 60 minutter før timestart for å unngå no-show på 50,- dersom du ikke kan delta likevel. Dette gjelder alle treningstimer og barnepassen. (Har du booket deg på behandling må endring av timen gjøres senest 24 timer før direkte til din terapeut for å unngå no-show). 
 • Egentreningen er åpen kl. 5-23 hver dag (Sorgenfri), og 6-23 (City Lade). 
 • Vi har gratis parkering. På Sorgenfri: Parker på merkede plasser, og registrer bilen din på ipad i respesjonen. Du har da gyldig parkering i en dag. På City Lade: Gratis parkering i 3 timer (4 timer om du er medlem i City Lades kundeklubb). 
 • Første gang du kommer på trening kan du hente ut nøkkelarmbåndet ditt i bemannet åpningstid på Sorgenfri. På City Lade har vi pr. nå ingen fast bemannet åpningstid. Nøkkelarmbåndet skal alltid registreres i bookingterminalen. 
 • Det er kun tillatt med rene innesko på senteret. Dette pga. hygiene og sikkerhet (vi har mange små babyer som krabber på gulvet og baller som kan sprekke pga. småstein). 
 • Rydd utstyr pent på plass etter bruk. 
 • Egentrening med baby: Du kan ha med baby på egentrening så lenge dette ikke forstyrrer andre. Vis hensyn, så er det plass til oss alle :)
  På Sorgenfri har vi babyavdeling oppe, mens the PINK BOX er babyfritt.
  På City Lade kan du ha med baby på egentrening mellom 10:00-13:00 alle dager.
  Det er svært viktig å huske på sikkerheten til babyen din, dette er ditt ansvar. 

Er det noe du lurer på eller ønsker å gi oss tilbakemelding så svarer vi så raskt vi kan på mail til kontakt@houseoffemme.no eller tlf: 73 91 21 00 (telefontid man-fre 8-16). Våre PT'er hjelper deg gjerne i gang med treningen. Ellers på senteret har vi et team av kvinnehelseeksperter klare for å støtte deg. 

Vi gleder oss til å bli kjent med deg! 

_5D_9356 (1).jpg