Trening

Treningssenter

Norges beste treningssenter for kvinner. Vi har mer enn 40 gruppetimer per uke, stor egentreningssal som er åpent 05-23 alle dager. HOF er utviklet av fysioterapeuter som er spesialisert på kvinnehelse.

PT

Våre personlige trenere har høy faglig kompetanse og er spesialisert på trening av kvinnekroppen. Ved bruk av vår PT-tjeneste, vil du få tilpasset treningen etter dine forutsetninger, og du vil hele veien få nøye oppfølging. Vi tilbyr personlig trening både på dag- og kveldstid.

PT Yoga

Balanse i livet, motivasjon og overskudd til jobb, familie, venner og aktiviteter. Få ditt eget tilpassede yogaprogram hvor vi legger inn øvelser som går direkte på dine personlige utfordringer som for eksempel nakkesmerter, hodepine, vonde skuldre, tretthet, søvn og mentalt stress.

Hjemmetrening

Vi har laget videoer med flere gode øvelser og timer du kan digge hjemme. Følg oss også på Instagram for daglige oppdateringer med tips, triks, øvelser og videoer.

Femmeliten

Lek og dans for våre minste, med fokus på kroppskontroll, mestring og sosialt samspill. Sunne levevaner etableres allerede i tidlige barneår. La barnet ditt oppleve glede og mestring ved fysisk aktivitet. Psst: Flodhesten Fiona elsker å komme å besøk.

Bassengtrening

Herlig og effektiv bassengtrening, for deg som er gravid eller sammen med baby.

Danseskole

Rett og trygg danseteknikk gjennom gode koorografier er sentralt på vår danseskole. Danselærer Stine følger danserne tett, samtidig som du tar del i et felleskap for motivasjon og utvikling.