Fysioterapi

Fysioterapi

Fysioterapeutene våre har en unik kunnskap og er spesialisert på kvinnehelse. Hos oss får du time innen to dager (på dagen ved akutte tilstander). Vi tilbyr behandling både på dag- og kveldstid.

Hva er fysioterapi?

Fysioterapi er diagnostisering, behandling og forebygging av skader, sykdommer og plager i muskel- og skjelettsystemet. Behandlingen er evidensbasert og utføres uten bruk av medikamenter.

På første konsultasjon undersøker vi og finner årsaken til dine problemer. På dette grunnlaget legger vi videre behandlingsforløp. Dette inkluderer ofte nyttig informasjon, gode øvelser, massasje- og triggerpunktbehandling og mobilisering av ledd.

Trine (30): "Tusen takk for at du fikk orden på meg igjen, å gå inn dørene hos dere er noe av det lureste jeg har gjort denne graviditeten!"

Vi behandler kvinner i alle aldre:

Timebooking

Dette skjemaet er kun en forespørsel. Du vil bli kontaktet av oss innen kort tid. Vi er også tilgjengelig på telefon 73 91 21 00, eller du kan bruke online booking.

Les om våre fysioterapeuter

Se priser for fysioterapi

kontakt@houseoffemme.no

Trenger jeg henvisning?

Femme er privat og har derfor ikke tilskuddsordning fra det offentlige. Du behøver derfor ikke henvisning fra lege og du slipper ventetiden.

Hvor mange behandlinger er vanlig?

Dette varierer fra hvilken problematikk du søker hjelp for, men de aller fleste trenger kun et par behandlinger for å bli bedre. Vi legger ofte opp behandlingene slik at du kan gjøre mye hjemme på egen hånd dersom du ønsker dette, og dermed trenger færre behandlinger.

Visste du at din helseforsikring kan benyttes hos House of Femme? 

Stadig flere bedrifter velger å tegne helse-/behandlingsforsikring for sine ansatte. Dette sikrer rask undersøkelse og riktig behandling ved sykdom eller skade, noe som kommer både de ansatte og bedriften til gode.

Helseforsikringen dekker undersøkelse og behandling hos kiropraktor, fysioterapeut eller legespesialist. Den dekker også billeddiagnostisk utredning (MR, røntgen CT og ultralyd) dersom dette er nødvendig.

House of Femme har et godt samarbeid med alle de store aktørene som leverer denne type forsikring.

  • Falck Helse
  • Nordic Netcare (Vertikal Helse)
  • Storebrand
  • Fremtind