Fysioterapi

Fysioterapi

Våre fysioterapeuter har unik kompetanse og er spesialisert på kvinnehelse. Vi tilbyr behandling på dag- og kveldstid.

Hva er fysioterapi?

Fysioterapi er diagnostisering, behandling og forebygging av skader, sykdommer og plager i muskel- og skjelettsystemet. Behandlingen er evidensbasert og utføres uten bruk av medikamenter.

På første konsultasjon undersøker vi og finner årsaken til dine problemer. På dette grunnlaget legger vi videre behandlingsforløp. Dette inkluderer ofte nyttig informasjon, gode øvelser, massasje- og triggerpunktbehandling og mobilisering av ledd.

Trine (30): "Tusen takk for at du fikk orden på meg igjen, å gå inn dørene hos dere er noe av det lureste jeg har gjort denne graviditeten!"

Vi behandler kvinner i alle aldre:

Timebooking

Dette skjemaet er kun en forespørsel. Du vil bli kontaktet av oss innen kort tid. Vi er også tilgjengelig på telefon 73 91 21 00, eller du kan bruke online booking.

Les om våre fysioterapeuter

Se priser for fysioterapi

Trenger jeg henvisning?

Femme er privat og har derfor ikke tilskuddsordning fra det offentlige. Du behøver derfor ikke henvisning fra lege og du slipper ventetiden.

Visste du at din helseforsikring kan benyttes hos House of Femme? 

Helseforsikringen dekker undersøkelse og behandling. Den dekker også billeddiagnostisk utredning (MR, røntgen CT og ultralyd) dersom dette er nødvendig.

House of Femme har samarbeid med:

  • Falck Helse
  • Nordic Netcare (Gjensidige, Tryg)
  • Storebrand
  • Fremtind
  • Vertikal Helse og If