Nye lokaler ved Lerkendal

House of Femme ligger sentralt i Trondheim på Lerkendal, i Anton Grevskottsvei 2. Innkjøing er fra Brattsbergveien. Du finner oss i det gamle NAV-Lerkendalbygget, like over det røde Siemensbygget og den nye grønne høyblokken til NAV. 

Vi har gratis parkering (parkeringsregulering for våre kunder vil snart komme på plass, enn så lenge kan du parkere på hele parkeringsplassen med god samvittighet og trenger ikke ta hensyn til skilting). 

image1 (3).jpeg

Om du kommer fra Ranheim og denne siden av byen, følger du bare omkjøringsveien/motorveien nesten ned til Sluppen. Ta av til høyre like etter fotoboksen, og sving så direkte til venstre (slik at du IKKE kjører under omkjøringsveien). Første avkjøring til høyre inn til parkeringsplassen kommer nesten med en gang (ca. 200 m). 

Om du kommer fra Tiller og denne siden av byen følger du bare Okstadbakkene/motorveien nedover mot sentrum. Når du kommer til det første lyskrysset på Tempe skal du svinge opp til høyre før den nye grønne høyblokken til NAV. I rundkjøringen holder du til høyre, og da vil du se oss på oversiden av veien. Innkjøring til parkeringsplassen blir da på din venstre side. 

IMG_9676.JPG