Klinikk

Fysioterapi

Våre fysioterapeuter har unik kompetanse og er spesialisert på kvinnehelse. Vi tilbyr behandling på dag- og kveldstid.

Osteopati

Våre osteopater har en unik kunnskap om kvinnehelse og spesielt barn. Vi etterstreber alltid tid til akuttbehandling av baby.

Kiropraktor

Hos oss vil du alltid bli prioritert av våre dyktige kiropraktorer, slik at du raskt får hjelp for dine plager.

Doula

En doula tilbyr omsorg og støtte gjennom den magiske tiden det er å bære frem, føde og ta vare på et barn. Doulaen er der for deg, barnet ditt og familien din helt til dere føler dere trygge på den nye rollen.

Jordmor / Ultralyd

Jordmor ved House of Femme kan følge deg fra tidlig i svangerskapet og videre i barseltiden.

Ammeveileder

Ammeproblemer kan oppstå til alle døgnets tider. Du kan derfor få veiledning både på dag, kveld og helg hos ammeveileder Monica.

Bekkenbunn

Problemer relatert til bekkenbunnen kan utarte seg på ulike måter, og det rammer toppidrettsutøvere, unge kvinner, voksne kvinner, og kvinner i graviditet og etter fødsel. Ta tak i dag, ikke la dine problemer fra underlivet sette begrensinger i hverdagen lenger.

Mental trening

Har du lyst til å bli mer avslappet og bedre rustet til å hanskes med hverdagens stress? Da kan mental trening være noe for deg.

Ernæring

Et sunt kosthold er din grunnmur for en god hverdag full av energi og livslyst. Vår ernæringsterapeut kan hjelpe deg til å gjøre kostholdet ditt optimalt for kropp og sinn.

Fotterapi

Her får du effektiv behandling for dine fotplager, eller du kan bare komme for å gi føttene litt luksus i hverdagen. Hver fotbehandling avsluttes med en deilig fotmassasje.

Hudterapi

Våre erfarne terapeuter tilbyr behandlinger som passer alle. Vi har også gode behandlinger som er trygge for gravide og ammende. Nyhet: Dermapen!

PT

Våre personlige trenere har høy faglig kompetanse og er spesialisert på trening av kvinnekroppen. Få tilpasset treningen etter dine forutsetninger, og få nøye oppfølging. Vi tilbyr personlig trening både på dag- og kveldstid.

Behandlere i klinikken

Her kan du lese mer om våre flotte behandlere i klinikken.