Behandlere Velvære

CBDD198D-5336-49E0-92EC-22E316E46EF1_1_105_c.jpeg

Linda Henriksen

Autorisert fotterapeut Sorgenfri

Utdannet fotterapeut, Steinkjer 2007

Trebarnsmor

Erfaring

Linda har jobbet som fotterapeut siden 2007, og har god erfaring med problemstillinger som liktorn, vorter, hard og sprukken hud, harde og ingrodde negler.

For Linda er det sentralt at barn og voksne skal forstå viktigheten av å ha god fothelse. Hun er opptatt av at behandlingene skal være helsefremmende og forebyggende, men samtidig gi den gode velværefølelsen.

Linda tilbyr også fotmassasje, peeling og gelelakk.

Kontakt

linda@houseoffemme.no / 922 82 280

Malin.jpeg

Malin Svendsen Kristensen

Hudterapeut Sorgenfri

Utdannet hudterapeut ved Hudpleieakademiet i Oslo

Erfaring

Malin har jobbet mange år i bransjen og er en erfaren hudterapeut. Hun har både drevet selvstendig og vært ansatt i anerkjente hudpleieklinikker. Hun har en bred kunnskap og erfaring om forskjellige hudpleieserier og behandlinger, og har fokus på en velfungerende, frisk og naturlig vakker hud.

Hun har jobbet mye med akne og uren hud, og har et brennende engasjement i å lære deg til å forstå din hud slik at du blir i stand til å gi den riktig hjemmepleie i kombinasjon med klinikkbehandlinger.

Malin er også kjent for å være nøye i sin utførelse og viser stor omsorg for sine kunder. 

Stort omfang produkt- og behandlingsspesifikke kurs.

Kontakt

hudterapeut@houseoffemme.no

Fanny.jpeg

Fanny Gilstad

Spa- og massasjeterapeut Sorgenfri

CIDESCO Sertifisert hudterapeut

Utdanning

Utdannet ved Hud og spa akademiet i Trondheim

Internasjonal utdanning (CIDESCO) innenfor hudterapi og spa/massasje terapi

Erfaring

Hun brenner for yrket sitt, og har stor omsorg for sine klienter. 

Fanny har stor produktkunnskap og er godt kurset innenfor behandlinger samt produktene til Dr. Schrammek.

Hos Fanny kan du føle deg trygg og ivaretatt. Hun kan hjelpe deg med det meste; massasje, farge vipper/ bryn- styling, vippeløft, hudpleie, hjemmerutine, voksing mm. 

Kontakt

fanny@houseoffemme.no 

Marion (2).jpeg

Marion Añonuevo

Spa- og massasjeterapeut Sorgenfri

CIDESCO Sertifisert hudterapeut

Utdanning

Utdannet ved Hud og spa akademiet i Trondheim

Internasjonal utdanning (CIDESCO) innenfor hudterapi og spa/massasje terapi

Erfaring

Marion møter deg alltid med et smil. Hun kan gi deg god, tilpasset hudbehandling og gode råd innen hudpleie. Hun har god erfaring med Green peel og Dr. Schrammek. Marion hjelper deg med massasje, farge vipper/ bryn- styling, vippeløft, hudpleie, hjemmerutine, voksing mm. 

Kontakt

marion@houseoffemme.no 

Maria.jpeg

Maria Schjølberg

Hud- og spaterapeut, vippetekniker City Lade

Hudpleie, Malvik vgs (2011)

Mamma

Erfaring

Maria har god og lang erfaring innenfor hudpleie, vippeextension, vippeløft og brynsbehandlinger. Hun tar imot dere med dyktighet og god kunnskap innenfor hudpleie, vippe- og bryns behandlinger, voksing, pedikyr, massasje mm.

Hun er nøye i jobben sin, og du kan føle deg godt ivaretatt hos henne og møter deg med varme og smil. Hun er godt kurset i vippe- og brynsbehandlinger som utføres av høy kvalitet. 

Kurs

  • Vippeextension singel/volum kurs scandic beauty, 2017
  • Vippeløft kurs scandic beauty, 2017
  • Vippeløft kurs scandic beauty,  2020
  • Browlamination kurs scandic beauty, 2023

Kontakt

maria@houseoffemme.no 

Flora.jpeg

Flóra Sakadi

Massasjeterapeut og fysioterapeut City Lade

Fysioterapeut, Budapest (2016)

Massasjeterapeut, Kjøbenhavn (2022)

Mamma

Erfaring

Flóra sin lidenskap er å veilede folk nærmere kroppen ved å hjelpe dem å forstå og løse eventuelle symptomer de måtte ha. Hun er utdannet fysioterapeut, og studerte flere ulike teknikker som manuell terapi, kroppsterapi og ulike former for massasjeterapi. Hun tror på en tverrfaglig tilnærming, og liker å lage en konkret behandlingsplan for klientens behov.

Hun er overrasket over menneskelig fysiologi, og føler seg takknemlig og rørt når folk stoler på henne med kroppen sin. Å senke farten og gjenopprette kontakten med oss ​​selv er sårt nødvendig i denne travle hverdagen, og hun elsker å tilby et trygt sted hvor folk kan slappe av, gi slipp og slippe spenninger. 

Kontakt

kontakt@houseoffemme.no 

Marja.jpeg

Marja Torvinen-Helakari

Massasjeterapeut City Lade

Sports massage therapist, 2015 (Sports massage institute of Finland)

Mamma til Ivar og Olaf

Erfaring

Marja har flere års erfaring i massasje. I Finland drev hun sin egen klinikk og hadde kunder som pasienter som var profesjonelle idrettsutøvere og kontorarbeidere. Etter hun ble mor i 2017, vokste interessen for behandling av gravide, og har nå fordypet seg også i gravidmassaje. 

Marja er spseielt interessert i de endringene som skjer i kroppen gjennom en graviditet, og hvordan hun kan gi støtte både gjennom denne fasen og etter fødsel. Hun har også god erfaring i kjeveleddsplager, mange oppsøker henne for å få hjelp med smerter i forbindelse med f.eks tanngnissing. Marja tilbyr: Gravidmassasje, klassisk massasje, sportsmassasje og kjevemassasje (m. masseter). 

Kurs

  • Pre- and postnatal massage, 2020
  • TMJ massage, 2020

Kontakt

kontakt@houseoffemme.no 

Tien.jpeg

Tien Duong

Negledesigner, hud- og spaterapeut City Lade

Hudpleier og Face Makeup Skole, makeup artist 2021

Erfaring

Tien er nøye i arbeidet sitt og har god erfaring på stell og pleie av negler og hender. Hun gjør shellac, forsterkning og forlengelse av neglene. Hun utfører også fotbehandlinger, vipper og bryn, ansiktspleie og massasje. Hun er pliktoppfyllende og presis, og elsker å være kreativ. I Tien vil du møte en person som er svært serviceinnstilt, så om du ønsker det lille ekstra vil du finne det her. 

Kontakt

kontakt@houseoffemme.no 

Janne.jpeg

Janne Stokke Haugen 

Negletekniker City Lade

CND/negleakademiet negleteknik og negledesign

Erfaring

Har tidligere drevet egen salong, og har lang erfaring som neglteknikker. Hun tilbyr manikyr, shellack, dekorasjon, negleforlengelse (gelenegler) med ulike finish. Janne er yrkesstolt og jobber svært grundig slik at du skal alltid skal bli fornøyd. 

Kontakt

kontakt@houseoffemme.no 

Evelina Caplinska

Negledesigner, hud- og spaterapeut City Lade

Hudpleier og Face Makeup Skole, makeup artist 2023

Erfaring

Evelina brenner for alt innen hudpleie og velvære, og er opptatt av at kunden skal føle seg ivaretatt under behandling. Hun utfører de aller fleste behandlinger, blant annet voksing, hudpleie, manikyr og pedikyr, fotpleie, shellac, vippe- og brynsstyling + laminering, mm. Hun er pliktoppfyllende og nøye, og elsker å jobbe med mennesker.

Kontakt

kontakt@houseoffemme.no