Bekkenbunnsfysio (1).jpeg

VI SØKER TERAPEUTER OG PT TIL VÅR NYE, TVERRFAGLIGE KLINIKK

House of Femme utvider og åpner nytt treningssenter for kvinner med tilhørende behandlingsklinikk på City Lade i januar 2024. Er du en terapeut som brenner for kvinnehelse? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Er du vår nye fysioterapeut, kiropraktor, osteopat eller personlig trener? Vi ser etter deg som har erfaring fra privat praksis tidligere og som søker nye utfordringer, eller deg med et stort engasjement og drive. Som terapeut hos oss vil du jobbe som selvstendig næringsdrivende i en godt etablert klinikk. 

House of Femme er Norges største tverrfaglige klinikk og treningssenter for kvinner. Klinikken har en unik kompetanse på kvinnehelse og består av et tverrfaglig team med blant annet fysioterapeuter, osteopater, kiropraktorer, ernæringsveileder, personlige trenere, jordmødre med flere.

Fysioterapeut/Kiropraktor/Osteopat

Du vil jobbe som selvstendig næringsdrivende i en tverrfaglig behandlingsklinikk der kvinnehelse står i fokus. Som terapeut er du faglig sterk, holder deg oppdatert og setter alltid pasienten i fokus. Det er viktig at du er trygg i faget ditt, opptrer profesjonelt og at du er godt vant med manuell behandling. Dersom du i tillegg har erfaring innen kvinnehelse er dette et stort pluss. På House of Femme er vi opptatt av at pasientene skal få den beste behandlingen og tett oppfølging fra deg som terapeut.

Er dette en god beskrivelse av deg som terapeut?

 • Du har norsk autorisasjon som fysioterapeut, kiropraktor eller osteopat
 • Du er skikkelig flink med mennesker og har gode kommunikasjonsevner
 • Du er sosial, positiv og selvstendig samtidig som du samarbeider godt med andre
 • Som terapeut er engasjert og motivert for faglig utvikling, spesielt innen kvinnehelse
 • Du har høy arbeidskapasitet
 • Du er fleksibel og løsningsorientert 
 • Du er en lagspiller som trives med å jobbe tverrfaglig

IMG_4154 (1) (1).jpeg

Personlig trener 

Vår nye PT må ha godkjent PT-utdanning fra NIH, AFPT eller tilsvarende. Dersom du har annen relevant utdanning innen idrettsrelaterte fag, fysioterapi, ernæring eller som gruppeinstruktør er dette en fordel. Som PT gir du medlemmene unike treningsopplevelser i trygge omgivelser. Våre medlemmer består av kvinner i alle aldre. Spesielt har vi mange gravide og småbarnsmødre på senteret, og du vil derfor få grundig opplæring slik at du også kan veilede gravide og andre på en forsvarlig, effektiv og motiverende måte. Det er viktig at du er trygg i faget ditt, er profesjonell og tilpasningsdyktig med et skikkelig glimt i øyet. Du vil ha ansvar for salg og gjennomføring av egne PT-timer samt planlegging og videreutvikling av din PT-virksomhet. Derfor er vi opptatt av at du som PT elsker faget ditt og lever for å spre treningsglede.

Personlige egenskaper til vår nye PT:

 • Selvstendig, fleksibel og tar initiativ
 • Engasjert og tilstedeværende
 • Høy arbeidskapasitet og evner et høyt arbeidstempo
 • Trives med å jobbe i et tverrfaglig fellesskap
 • Pådriver og interessert i å skape din egen kundeportefølje
 • Personlig egnethet og samarbeidsvilje vil vektlegges

Vi tilbyr:

Konkurransedyktige betingelser samt muligheter for videreutvikling i en dynamisk bedrift. Du får fri trening på våre sentre og får ta del i et sterkt tverrfaglig miljø. Hos oss jobber du i flotte, nye lokaler med sentral beliggenhet på Midt-Norges største kjøpesenter.

Søknad med CV og referanser: victoria@houseoffemme.no 

Søknadsfrist: Snarest. Alle søknader vurderes fortløpende

Ansettelsesform: Selvstendig næringsdrivende 

Ta gjerne kontakt med klinikksjef Victoria Schram per telefon eller e-post for spørsmål eller ytterligere informasjon om stillingen: 952 84 321 / victoria@houseoffemme.no  

velværebilde stilling city lade.png

HOUSE OF FEMME ÅPNER NY VELVÆREAVDELING PÅ CITY LADE OG SØKER FLINKE MEDARBEIDERE! 

 

Elsker du å jobbe med mennesker og brenner du for faget ditt? Dette blir den perfekte arbeidsplassen for deg som jobber innen helse- og velvære! 

Vår nye velværeavdeling åpner på City Lade i Trondheim, november 2023. Her skal vi tilby hudpleie, fotpleie, manikyr/pedikyr, bryns- og vippebehandlinger samt massasje i flotte, nye lokaler med lange åpningstider. For å jobbe på House of Femme sin nye velværeavdeling har du kompetanse og erfaring innen hudterapi, fotterapi, negledesign, og/eller massasje. Som behandler er du flink til å kommunisere, holder en høy servicegrad, er fleksibel og evner å se muligheter. Du er opptatt av å yte eksepsjonell service, følger gjeldende behandlingsprosedyrer, liker mersalg og er tilpasningsdyktig med hensyn til arbeidstid. Dersom du har erfaring fra flere områder og kan kombinere ulike behandlinger vil det være en stor fordel. 

Fotterapeut/Fotpleier

Vi søker autorisert fotterapeut og/eller fotpleier med lengre erfaring. Du har allerede hjulpet mange med plager relatert til fot og vet viktigheten av jevnlig stell av føttene. Du har samtidig god erfaring med stell av negler i kombinasjon med lakk/shellac og fotmassasje. 

Negledesigner/negletekniker

Du har fullført utdanning som negletekniker og er trygg i ditt arbeid. Som behandler har du erfaring innen både manikyr og pedikyr. Du er kreativ og flink med manikyrbehandlinger med shellac og forlengelse. Som person elsker du flotte negler og det å skape gode resultater. Du er god på mersalg, er skikkelig serviceinnstilt og ikke minst positiv i møte med dine kunder og kollegaer. 

Hudterapeut 

Som hudterapeut har du utdanning innen hudpleie og har en stor lidenskap for faget. Du tåler et høyt arbeidstempo og har mye erfaring med salg av produkter og tilpasning av hudprogram for dine kunder. Som terapeut er du flink til å bygge relasjoner og setter alltid kunden først. Erfaring fra kjente hudpleieserier og behandlinger er et krav.

Massasjeterapeut

Vi søker deg med erfaring innen massasjebehandlinger som brenner for å gi dine kunder en avslappende og god opplevelse. Du trives i et miljø med høyt tempo og tåler å jobbe med massasje større deler av arbeidsdagen. I tillegg har du erfaring med gravidmassasje samt individuelt tilpasset massasjebehandlinger. Dersom du som massasjeterapeut har erfaring/utdanning innen andre behandlinger som hud eller velværebehandlinger kan disse fint kombineres for en mer variert arbeidshverdag.  

Arbeidsoppgavene innebærer blant annet:

 • Utføre behandlinger i henhold til House of Femme sine rutiner og standarder
 • Aktivt mersalg av behandlinger, produkter og gavekort
 • Velkomst, mottak og oppfølging av besøkende
 • Sørge for at besøkende alltid møter en ren og innbydende avdeling
 • Skape en behagelig og profesjonell atmosfære for alle besøkende

Er dette en god beskrivelse av deg?

 • Du har utdanning som hudterapeut fra godkjent offentlig- eller privat skole, er autorisert fotterapeut eller har annen relevant utdanning som hud- og spaterapeut, negletekniker eller massasjeterapeut
 • Du er skikkelig flink med mennesker og har gode kommunikasjonsevner
 • Du er sosial, positiv og selvstendig samtidig som du samarbeider godt med andre
 • Du har lengre erfaring innen velværebehandlinger og/eller hudterapi/fotterapi
 • Behersker norsk og/eller engelsk skriftlig og muntlig 

Vi tilbyr:

Konkurransedyktige betingelser samt muligheter for videreutvikling i en dynamisk bedrift. Du får fri trening på våre sentre og får ta del i et sterkt tverrfaglig miljø. Hos oss jobber du i flotte, nye lokaler med sentral beliggenhet. 

Søknad med CV og referanser: victoria@houseoffemme.no 

Søknadsfrist: Snarest

Tiltredelse: Etter avtale

Ta gjerne kontakt med klinikksjef Victoria Schram per telefon eller e-post for spørsmål eller ytterligere informasjon om stillingen: 952 84 321 / victoria@houseoffemme.no  

PT hjemmeside.png

HOUSE OF FEMME SØKER GRUPPEINSTRUKTØRER

Har du sprudlende og energisk person, med erfaring som gruppeinstruktør? 

Januar 2024 utvider vi og åpner vi en ny avdeling, dermed søker vi instruktører! Vi søker også instruktører på helg til vår eksisterende avdeling på Sorgenfri.

Har du lyst til å jobbe på Norges beste treningssenter for kvinner? Stillingen er perfekt for deg som ønsker å kombinere jobben som gruppeinstruktør med f.eks. studier og/eller annen jobb.

Som gruppeinstruktør gir du medlemmene unike treningsopplevelser i trygge omgivelser. Våre medlemmer består av kvinner i alle aldre. Spesielt har vi mange gravide og småbarnsmødre på senteret og du vil derfor få grundig opplæring slik at du også kan veilede gravide og andre på en forsvarlig, effektiv og motiverende måte. Det er viktig at du er trygg i faget ditt, er profesjonell og tilpasningsdyktig.

Vi søker instruktører både for klassiske saltimer med koreografi, tøffere crossfitinspirerte timer, styrketimer, pilates og yoga. 

Kvalifikasjoner:

 • Sertifisert treningsinstruktør

Personlige egenskaper:

 • Selvstendig, fleksibel og tar initiativ
 • Engasjert og tilstedeværende
 • Trives med å jobbe i et tverrfaglig fellesskap
 • Personlig egnethet og samarbeidsvilje vil vektlegges

Vi tilbyr:

 • En unik posisjon i en fremoverlent bedrift
 • Konkurransedyktige vilkår og løsninger
 • Flotte lokaler med sentral beliggenhet
 • Et sterkt tverrfaglig og inkluderende miljø 
 • Kompetanse innen kvinnehelse
 • Fri trening

Dine arbeidsoppgaver:

 • Ansvar for planlegging og gjennomføring av avtale gruppetimer
 • Delta på felles workshops 
 • Bidra positivt til både medlemmer og kollegaer 

Søknad med CV og referanser: anne@houseoffemme.no  

Søknadsfrist: Snarest. Alle søknader vurderes fortløpende. 

Ta gjerne kontakt med treningskoordinator Anne per telefon eller e-post for spørsmål eller ytterligere informasjon om stillingen: 456 99 523 / anne@houseoffemme.no

Velkommen til vårt Femme-univers!