IMG_5339 (1).jpeg

DOULA

En doula tilbyr omsorg og støtte gjennom den magiske tiden det er å bære frem, føde og ta vare på et barn. Doulaen er der for deg, barnet ditt og familien din helt til dere føler dere trygge på den nye rollen. 

En doula er en fødselsledsager som er til stede under hele fødselen og timene etterpå, uansett når på døgnet du føder og hvor lang tid fødselen tar. Monica kan være med dere både hjemme og på sykehuset. Ønsker du doulaomsorg i graviditet, fødsel eller barseltid, kan du booke et uforpliktende møte helt gratis. 

Doulatid kan bestilles som enkelttimer, som en ferdig pakke eller du kan skreddersy din helt egen doulapakke. Vi kan møtes på House of Femme, komme hjem til deg, eller en kombinasjon av begge. Doulatid kan brukes til det du har behov for der og da og kan inneholde flere elementer.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt både om du planlegger eller prøver å bli gravid, når som helst i graviditeten eller etter du har født. Vi kan møtes en eller flere ganger og både enkelttimer og doulapakker skreddersys til det du har behov for her og nå.

Les om doula Monica

Timebooking

Dette skjemaet er kun en forespørsel. Du vil bli kontaktet av oss innen kort tid. Vi er også tilgjengelig på telefon 73 91 21 00, eller du kan bruke online booking.

Behandlingspakker

Fra 19.500,- (Inkluderer beredskapstid, fødsel og et gitt antall timer som brukes til det du har behov for).

Book et gratis og uforpliktende første møte. 

Prisliste

Doulaomsorg i graviditeten:

 • Gravidmassasje 60/90 minutter (avslappende og avspennende massasje for den gravide eller barslende kvinnen. Kan kombineres med akupressur)
 • Skrive fødebrev
 • Sortere tanker og ønsker for fødselen
 • Bearbeide tidligere fødselsopplevelser
 • Individuelt fødsels- og barselforberedende kurs tilpasset deg/dere
 • Planlegge og forberede barseltiden
 • Ammeforberedelse
 • Spinning babies ®

Fødselsforberedende kurs

Ønsker du å sitte i førersete i din egen fødsel og ta kontroll over egen fødselsopplevelse? Øvelser som forbereder kroppen din til fødsel og konkrete verktøy som både du og partner kan bruke i hele fødselen? Dette er et konkret og praktisk fødselsforberedende kurs for deg (og partner). For dere som ønsker kunnskap og en større trygghet fram mot og i fødselen.

Jordmor Dorte og doula Monica holder både kort (3,5 timer) og langt kursforløp (8 timer over 3 dager). 

Fødselsforberedende parkurs

Fødsels- og foreldreforberedende parkurs

Doulaomsorg under fødsel:

Doulaen du velger gir emosjonell, praktisk, informativ og fysisk støtte til både deg som skal føde og en eventuell partner.

Forskning har vist at det å ha en doula til stede under fødselen minsker sjansen for assistert forløsning (keisersnitt/tang/vakuum) betraktelig. Det er også mindre behov for smertestillende medikamenter og kvinner og par som bruker doula er generelt mer fornøyde med sin fødselsopplevelse. Monica har kurs i Spinning Babies ®

Kontakt oss for spørsmål om doulaomsorg i fødsel.

Doulaomsorg i barseltiden:

Tiden med en nyfødt baby kan føles overveldende. Som doula kan Monica gi deg og din familie omsorg, støtte, veiledning og praktisk hjelp for å gjøre denne tiden enklere og tryggere for hele familien.

 • Massasje 60/90 minutter (avslappende og avspennende massasje, gjerne med babyen ved din side)
 • Hjelpe deg hjemme med husarbeid eller matlaging slik at du kan ta vare på deg selv og baby, passe baby mens du tar vare på deg selv eller gi deg omsorg. 
 • Ammeveiledning av IBCLC-ammespesialist
 • “For mor” omsorgspakke (Få en avslappende massasje, servert næringsrik mat og hjelp, veiledning og støtte til det DU har behov for. 3 timer hjemmebesøk)

Kontakt:

monica@houseoffemme.no