rs590uHP (2).jpeg

HUDTERAPI

Vi har gleden av å tilby veldokumenterte og trygge hudterapibehandlinger. Våre erfarne terapeuter tilbyr behandlinger som passer alle. Vi har også gode behandlinger som er trygge for gravide og ammende. 

Behandlingsmeny

Våre terapeuter

Kjemisk Peeling

Kjemisk peeling fra INNOAESTHETICS skaper en kontrollert skade i huden som fremmer vekst av ny hud. Skaden skjer når stabiliserte fruktsyrer, melkesyrer og A-vitaminsyrer i forskjellige styrker pensles på huden. Når syrene får virke i huden stimuleres hudens egen kollagenproduksjon og hudoverflaten blir ny, fast og stram.

Hva kan du forvente?

  • Glød
  • Reduksjon av fine linjer og rynker
  • Reduksjon av hyperpigmenteringer eller mørke flekker
  • Jevnere hudtone

INNOAESTHETICS gir fagpersoner og sluttbrukere medisinsk estetiske og dermatologiske løsninger for å behandle alle typer hudutfordringer og opprettholde hudens helse og skjønnhet. Produktene er formulert med innovative aktive ingredienser som fungerer i perfekt synergi for å oppnå de beste resultatene.

I tillegg til kjemisk peel som behandling har vi en helt ny serie av produkter til salg hos oss på House of Femme. INNO-DERMA & INNO-EPIGEN er et komplett produktsortiment som er basert på formuleringer utviklet for å gi resultater på spesifikke hudutfordringer. Nå får du en utmerket base for daglig hudpleie. INNO-DERMA & INNO-EPIGEN sine produkter er også egnet for bruk både før eller etter profesjonelle behandlinger i klinikk, ettersom de effektivt forbereder huden og bidrar til å forlenge resultatet.

Ta kontakt med en av våre hudterapeuter for et personlig tilpasset behandlingsforløp eller råd om hvilken peeling og produkter som passer din hud.

Dermapen

Dermapen er en avansert form for microneedling som brukes for hudfornying. Under behandling blir huden stimulert til å igangsette kroppens naturlige reparasjon som resulterer i økt produksjon av kollagen og elastin. Dette gir en yngre, jevnere og glattere hud. 

Dermapen kan brukes på hele ansiktet, hals, kropp og hender og er en fantastisk behandling til alle hudtyper. Noen av indikasjonene dermapen kan behandle er gussen og grå hud, store porer, pigmentering, fine linjer og rynker, slapp og ujevn hud, arr og kvisearr. 

Effekten av behandling skjer gradvis etter hver behandling og 3-5 behandlinger gir vanligvis de beste resultatene. Behandling kan gjentas hver 4-6 uke.

Etter behandling vil du bli varm og lett til medium rød i huden. Dette roer seg i løpet av første døgn og du kan bruke make-up etter to døgn. Du kan flasse og bli sår i huden. I tillegg bør du bruke solfaktor samt unngå eksponering av sol de første dagene etter behandling.

*Behandlingen anbefales ikke til gravide og ammende, eller ved dermatitt, herpes, synlig hudbetennelse, aktiv eksem.

Dermapen høykant.jpeg

Timebooking

Dette skjemaet er kun en forespørsel. Du vil bli kontaktet av oss innen kort tid. Vi er også tilgjengelig på telefon 73 91 21 00, eller du kan bruke online booking Sorgenfri/online booking City Lade

Green Peel® er en prisvinnende behandling 

Alle behandlingene bygger på Green Peels® behandlingskonsept og hjemmeproduktene leveres av Dr. Schrammek®. Green Peel® er medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100 % naturlige ingrendienser, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. En real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt styrke, sunnhet og spenst.

I 2017 kåret MinMote Green Peel® til årets velværetrend og hovedstadens hotteste behandling. Magasinet Elle og MinMote testet behandlingen og anbefaler behandlingen på det varmeste. I 2014 beskrev Stylemag Green Peel® som ”Kjendisenes favoritt”. Siden 2010 har den vunnet pris hvert år for beste behandling på naturlig hudfornyelse av «Beauty Forum Tyskland”. 

En real treningsøkt

Green Peel® gir huden en suveren treningsøkt. Den stimulerer alle hudens funksjoner, innerst til ytterst. På grunn av den økte sirkulasjonen i kombinasjon med næringsstoffer fra urtene fremskyndes hudfornyelsen på minimum av tid.

På samme måte som vi trener kroppen, oppnår huden økt styrke, sunnhet og spenst med jevnlige treningsøkter.

Gjennom den økte sirkulasjonen og O2-tilgangen økes metabolismen i cellene. Cellefornyelsen i overhuden økes og produksjon av bindevev i ”hudens reisverk” styrkes. Hudens fuktighetsinnhold balanseres, huden regenereres og vitaliseres og fremstår sterkere, sunnere med økt spenst.

Les mer om Green Peel® her

Hudterapeutene.jpeg