rs590uHP (2).jpeg

HUDTERAPI

Vi har gleden av å tilby veldokumenterte og trygge hudterapibehandlinger. Våre erfarne terapeuter tilbyr behandlinger som passer alle. Vi har også gode behandlinger som er trygge for gravide og ammende. Nyhet: Dermapen!

Behandlingsmeny

Våre hudterapeuter

Dermapen

Dermapen er en avansert form for microneedling som brukes for hudfornying. Under behandling blir huden stimulert til å igangsette kroppens naturlige reparasjon som resulterer i økt produksjon av kollagen og elastin. Dette gir en yngre, jevnere og glattere hud. 

Dermapen kan brukes på hele ansiktet, hals, kropp og hender og er en fantastisk behandling til alle hudtyper. Noen av indikasjonene dermapen kan behandle er gussen og grå hud, store porer, pigmentering, fine linjer og rynker, slapp og ujevn hud, arr og kvisearr. 

Effekten av behandling skjer gradvis etter hver behandling og 3-5 behandlinger gir vanligvis de beste resultatene. Behandling kan gjentas hver 4-6 uke.

Etter behandling vil du bli varm og lett til medium rød i huden. Dette roer seg i løpet av første døgn og du kan bruke make-up etter to døgn. Du kan flasse og bli sår i huden. I tillegg bør du bruke solfaktor samt unngå eksponering av sol de første dagene etter behandling.

*Behandlingen anbefales ikke til gravide og ammende, eller ved dermatitt, herpes, synlig hudbetennelse, aktiv eksem.

Dermapen høykant.jpeg

Hudterapeutene.jpeg

Timebooking

Dette skjemaet er kun en forespørsel. Du vil bli kontaktet av oss innen kort tid. Vi er også tilgjengelig på telefon 73 91 21 00, eller du kan bruke online booking.

Green Peel® er en prisvinnende behandling 

Alle behandlingene bygger på Green Peels® behandlingskonsept og hjemmeproduktene leveres av Dr. Schrammek®. Green Peel® er medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100 % naturlige ingrendienser, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. En real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt styrke, sunnhet og spenst.

I 2017 kåret MinMote Green Peel® til årets velværetrend og hovedstadens hotteste behandling. Magasinet Elle og MinMote testet behandlingen og anbefaler behandlingen på det varmeste. I 2014 beskrev Stylemag Green Peel® som ”Kjendisenes favoritt”. Siden 2010 har den vunnet pris hvert år for beste behandling på naturlig hudfornyelse av «Beauty Forum Tyskland”. 

En real treningsøkt

Green Peel® gir huden en suveren treningsøkt. Den stimulerer alle hudens funksjoner, innerst til ytterst. På grunn av den økte sirkulasjonen i kombinasjon med næringsstoffer fra urtene fremskyndes hudfornyelsen på minimum av tid.

På samme måte som vi trener kroppen, oppnår huden økt styrke, sunnhet og spenst med jevnlige treningsøkter.

Gjennom den økte sirkulasjonen og O2-tilgangen økes metabolismen i cellene. Cellefornyelsen i overhuden økes og produksjon av bindevev i ”hudens reisverk” styrkes. Hudens fuktighetsinnhold balanseres, huden regenereres og vitaliseres og fremstår sterkere, sunnere med økt spenst.

Les mer om Green Peel® her