Behandlingspakker

Energy refill 

Endelig er det på tide å trekke pusten og bare nyte. Få de beste behandlingene av terapeuter som er spesialisert på kvinnekroppen. Fordi tiden din er dyrebar, gir vi kun behandlinger av ypperste kvalitet. Behandlingspakkene gir deg muligheten til å få flere behandlinger til reduset pris. 

Du behøver ikke å være medlem for å benytte deg av våre behandlingstilbud. Psst: Du kan også booke barnet ditt inn på barnepass i Fiona Lounge.

Pakke 1: "Til den gravide" 1t 30 min
Behandlingen begynner med 40 minutter velgjørende gravidmassasje. Deretter utføres en rask hudanalyse for å finne riktig ansiktsmaske til din hudtype. 
Vipper og bryn farges og bryn styles. 
Behandlingen avsluttes med ansiktsmaske og 20 minutter fotmassasje. 

2800,-

Pakke 2: «Drømmepakken for hånd og fot» 2t 30 min
Den perfekte pakken for deg som ønsker velstelte hender og føtter. Pakken starter med full fotpleie inkludert fotbad, fjerning av hard hud, stell av negler og shellac på neglene. Videre får du full manikyr med stell av negler og neglebånd samt shellac på neglene. Behandlingen avsluttes med lett massasje ved påføring av krem.

2000,-

Pakke 3: "Marilyn Drømmepakke" 3t 50 min
Den ultimate behandlingspakken for deg som ønsker å bli skjemt bort. 
Drømmepakken innledes med bodyscrub og 1 times massasje. Deretter får neglene velfortjent oppmerksomhet, med minimanikyr og påføring av ensfarget gelélakk.
Vipper og bryn farges og bryn styles. 
Avslutningsvis vil du få nyte en hel time med hudbehandling, hvor du kan velge mellom Green Peel Fresh up, Hydra Splash eller Vitality. 

4400,-


Avbooking eller endring av avtale må skje senest 24 timer før, ellers belastes timen i sin helhet.
*Priser justert sist mai 2023.

Timebooking for behandlingspakker

Dette skjemaet er kun en forespørsel. Du vil bli kontaktet av oss innen kort tid. Vi er også tilgjengelig på telefon 73 91 21 00, eller du kan bruke online booking Sorgenfri/online booking City Lade