image1 (3).jpeg

Treningssenter & klinikk for kvinner

Mona Rygvold Reppe og Simone Anzjøn Holbø er gründerne av House of Femme. Vi har over flere år utviklet et unikt konsept for kvinnehelse, og Femme har blitt en sentral del av hverdagen for så mange.
Som fysioterapeuter har vi vært heldige å få skape aktivitetsglede og samtidig bidra til å vise hva den fantastiske kvinnekroppen kan utrette. Vi har nylig gitt ut boken Frisk Graviditet og holder en rekke foredrag om kvinnehelse. 

Etter å ha drømt om dette i over flere år, ekspanderer vi endelig! Vi har vært så heldige å få samlet ulike aktører innen helse i et faglig sterkt, tverrfaglig miljø ❤ 

Suksessformelen vår har hele veien vært å finne de rette personene å jobbe sammen med. Vi vil ha den som er faglig dyktig, som samtidig klarer å møte de rundt seg på en positiv måte. Personen må også kunne by på seg selv, med sin dose individualitet og pink passion! Vi gir oss ikke før vi finner den personen som virkelig brenner for pasientene og for jobben sin. 

På House of Femme vil du alltid bli sett og hørt. Hos oss skal du både få le, gråte, skravle, svette og puste dypt. Hos oss skal du skape nye relasjoner og oppdage hvor sterk du faktisk er, bare med enkle og viktige grep. Hos oss skal du oppleve ivaretakelse og bedring av din helse.

I tillegg til en unik behandlingsklinikk, har vi Norges råeste treningssenter for kvinner. Vi snakker mange herlige gruppetimer for kvinner i alle aldre og uansett treningsbakgrunn. Vi snakker egentreningssal! Vi snakker barnepass (psst: Ja, du kan også bruke barnepassen når du skal til behandling). 

Ta løpefart og bli med du også! November er måneden! La oss blåse noe seriøs magi inn i kvinnehjertene våre ❤

Du finner oss i Anton Grevskottsvei 2, like ved det store røde Siemensbygget og den nye grønne høyblokka til NAV. Gratis parkering, svært gode bussforbindelser. 

Femme2254 (1).jpg