Norges beste klinikk og treningssenter for kvinner

House of Femme er et unikt konsept som samler alt en kvinne trenger under samme tak. Her skal vi hjelpe henne å nå sitt fulle potensial, gjennom en aldri så liten nyskaping av helse- og treningsbransjen. Vi kaller det vårt kvinnehelseunivers. 

Vi har to avdelinger, på Sorgenfri og på City Lade. 

_5D_9356 (2) (2) (1).jpg

IMG_1909 (2).jpeg

Bekkenmobilisering (1) (2).JPG

Hos oss møter du over 50 dyktige kolleger, som alle har kvinnehelse i fokus og daglig tar imot omkring 300 besøkende. 

Vi har en stor tverrfaglig klinikk med høy faglig kompetanse. Klinikken er åpen for alle.

Les mer om helseklinikken

Les mer om velværeavdelingen

Personalet

I tillegg er vi Norges største treningssenter for kvinner, lokalisert sentralt i Trondheim. 

  • To senter

  • Over 40 gruppetimer i uken

  • Egentrening åpent fra 5-23 (Sorgenfri), 6-23 (City Lade)

  • Barnepass på Sorgenfri

  • Garderober med dusj

  • Verdens herligste atmosfære

  • Fokus på kvinnehelse

  • En bærekraftig bedift

Les mer om treningssenteret

Mona og Sim bb (2).jpg

Mona Rygvold Reppe og Simone Anzjøn Holbø er gründerne av House of Femme. Vi har siden 2011 utviklet et unikt konsept for kvinnehelse, og Femme har blitt en sentral del av hverdagen for så mange. Som fysioterapeuter brenner vi for å vise hva den fantastiske kvinnekroppen kan utrette, og har også gitt ut boken Frisk Graviditet.

I 2018 kunne vi ekspandere til et større lokale. Vi har vært heldige som har fått samlet ulike aktører innen helse i et faglig sterkt, tverrfaglig miljø. På Sorgenfri har vi vokst i to omganger med nye utvidelser, og vi 2023 åpnet vi velværeavdelingen the LUX på City Lade. I 2024 åpnet klinikk og treningssenter på City Lade, velkommen til the STUDIO. 

På House of Femme vil du alltid bli sett og hørt. Hos oss skal du både få le, gråte, skravle, svette og puste dypt. Hos oss skal du skape nye relasjoner og oppdage hvor sterk du faktisk er, bare med enkle og viktige grep. Hos oss skal du oppleve ivaretakelse og bedring av din helse.

Ta løpefart og bli med du også! La oss blåse noe seriøs magi inn i kvinnehjertene våre. 

trening

IMG_2267 (2).jpeg

IMG_1005 (2).jpeg

Visjon

"Med engasjement, omsorg og høy kompetanse skaper vi Norges beste klinikk og treningssenter for kvinner".

Verdier

Omsorg

Vi brenner for kvinnehelse og for at alle skal føle seg sett, hørt, samt bli tatt vare på. Hos oss blir du møtt med respekt og en genuin interesse for akkurat deg. Vi setter kvinners helse i fokus, og det skal vi fortsette med. 

Kompetanse

Gjennom vårt tverrfaglige samarbeid har vi bred kompetanse på kvinnehelse. Sammen er vi faglig sterke, og vi holder oss oppdatert, slik at vi alltid kan tilby det beste for våre pasienter og kunder. 

Banebrytende 

Vi baner vei for våre pasienter og kunder, samtidig som vi tør å tenke utenfor boksen. Hos oss er alt mulig! Vi ønsker å bidra til at alle kan nå sitt fulle potensiale, både besøkende og ansatte.