Femme functional bred uten tekst.png

FEMME FUNCTIONAL 

Har du hørt om functional fitness, CrossFit eller kanskje vært med på Workout of the week (WOW) her på House of Femme, og er nysgjerrig på denne treningsformen? Ønsker du å lære mer komplekse øvelser, kunne bruke utstyr som vektstenger, plater og manualer, og rett og slett bli mer trygg i styrkesalen? Da er dette kurset for deg!

Påmelding

9-ukers kurs med fysioterapeut og personlig trener Sigrid Skille.

Formålet med kurset er at du skal lære så mye som mulig om styrketrening og functional fitness. Du vil lære baseøvelser som knebøy og markløft, og kroppsvektøvelser som pushups og pullups. 

Du vil også få prøvd deg på olympisk vektløfting som vending og støt, og gymnastics som handstand pushups og handstandwalk - eller i alle fall progresjoner som vil hjelpe deg til å klare dette. Øktene holdes i the Pink Box.

Kurset har en begrensning på 12 deltakere. Dette for at deltakerne skal få så god individuell coaching og oppfølging som mulig.

Spørsmål rettes til sigrid@houseoffemme.no 

image00010 (2) (1).jpeg

image00011 (1).jpeg

image00015 (2).jpeg

Femme Functional videre

Ny runde med FemmeFunctional; eksklusivt for de som har gjennomgått det første grunnleggende kurset, har gått på WOW Videre over tid eller har erfaring med functional fitness fra tidligere. Kurset krever ingen spesiell fysisk form og alt av trening kan tilpasses og skaleres til den enkelte. Målet er at alle i gruppa skal oppleve god coaching, lære nye måter å trene og utvikle seg på og ikke minst ha god progresjon i kursperioden. 

1 workshop/økt i uka i 8 uker. 

Varighet: 1 time per gang. 

Kursdeltakere vil få tilgang til en felles Facebookgruppe der det vil deles oppgaver, videoer, tips og råd til egentrening mellom kursdagene. 

Påmelding