image5 (2) (1).jpeg

FEMME FUNCTIONAL 

Har du hørt om Functional Fitness, Crossfit eller kanskje vært med på Workout Of the Week(WOW) her på House of Femme, og vil lære mer om slik trening? Ønsker du samtidig å bli tryggere i styrkesalen, få mer individuell coaching og virkelig kjenne på progresjon i styrketreninga? Da er Femme Functional for deg!

Femme Functional er satt opp som en stige hvor du vil starte på ditt nivå, og målet er selvfølgelig at du skal kunne avansere og stadig få nye utfordringer i treningen din. 

Påmelding

Introkurs

Føler du deg litt som en nybegynner i styrkesalen og trenger å lære grunnleggende øvelser som markløft, knebøy, skulderpress, roing o.l., så bør du starte med Femme Functional INTRO. Dette er et helgekurs som går over to dager. Kurset vil gi deg en innføring i

prinsipper, metoder og begreper som blir brukt i forbindelse med styrketrening. I tillegg blir det fokus på innlæring av gode oppvarmingsdriller og nøye gjennomgang av teknikk i alle grunnleggende øvelser. Å være med på dette helgekurset vil gi deg økt utbytte av treningene dine i styrkesalen, og kan også fungere som springbrett inn i en 8-ukers treningsfase av Femme Functional NIVÅ 1. 

Gruppebaasert systematisk trening - Nivå 1 og nivå 2

Er du kjent med styrketrening fra før eller har du vært med på introkurset, kan et spennende steg i treningsreisen din være å være med på en FemmeFunctional-gruppe. Dette er et konsept for deg som liker energien og stemningen som kommer av å trene i gruppe, men samtidig ønsker å følge en systematisk treningsplan. Konseptet og alt av trening ledes av fysioterapeut og personlig trener Sigrid Skille. Ved deltakelse vil du bli en del av en fast gruppe på 8 stk som har fellestrening én gang per uke nede i PinkBox. I tillegg vil du få en ukentlig oppdatert egentreningsøkt som du kan gjennomføre akkurat når det passer deg. Fellestreningen og egentreningen utfyller hverandre og er satt opp for å sikre utvikling og framgang. Hver treningsfase vil gå over 8 uker og avslutter med at gruppa samles for en styrketest. Underveis i perioden vil du få tilgang til en lukket facebookgruppe hvor du kan få svar på spørsmål, tilbakemelding på teknikk og det blir selvfølgelig mulighet til å avtale egentrening med de andre i gruppa. Av erfaring blir deltakerne godt kjent med hverandre, og hvem vet: plutselig knytter du bånd til en ny rå treningsvenninne i løpet av perioden. Interessert, men lurer på hvilket nivå du er på? Les mer om det under.

NIVÅ 1:

Nivå 1 er for deg som litt erfaring med styrketrening fra før og/eller har vært med på introkurset. I denne gruppa vil det bli fokus på systematisk trening av baseøvelser (knebøy, markløft, skulderpress, pullups-progresjoner), og egentreningsøktene vil dreie seg om dette. Under fellestreningene vil det gradvis bli introdusert mer avanserte øvelser (introduksjon til olympisk vektløfting og gymnastics), og målet er at du skal utvide horisonten på hva du kan få til. Etter en god treningsperiode med Femme Functional nivå 1 er du garantert mye tryggere i styrkesalen og sterkere i hele kroppen. Du har også lært ting du aldri trodde du kom til å prøve, og kanskje har du lyst til å avansere videre til Nivå 2.

NIVÅ 2:

Nivå 2 er for deg som er stødig i styrkesalen, har vært med på nivå 1 og søker nye utfordringer. Du har kjennskap til olympisk vektløfting og gymnastics, og kjenner at du har lyst til å mestre øvelser som snatch, clean & jerk og kanskje lære deg å gå på hendene. Du ønsker en nøye utformet og strukturert plan for treninga og synes det er kult å være en del av en community med damer som digger utfordringer og utvikling.

Nye introkurs og grupper settes opp jevnlig og ved interesse.

Nivå 1 har oppstartssamling 19. februar og første trening 20. februar (fortsatt ledige plasser)

Nivå 2 har oppstartssamling 22. januar og første trening 23. januar (fullbooket)

image1 (17).jpeg

image3 (4) (1).jpeg

Interessert i å være med eller har du spørsmål? Send mail til sigrid@houseoffemme.no 

Påmelding