Femme functional bred uten tekst.png

FEMME FUNCTIONAL - nytt kurs for 2022 kommer

Har du hørt om functional fitness, CrossFit eller kanskje vært med på Workout of the week (WOW) her på House of Femme, og er nysgjerrig på denne treningsformen? Ønsker du å lære mer komplekse øvelser, kunne bruke utstyr som vektstenger, plater og manualer, og rett og slett bli mer trygg i styrkesalen? Da er dette kurset for deg!

Påmelding gruppetime

I løpet av 8 uker vil coach Sigrid Bye Skille ta deg med på en rekke workshops som er lagt opp slik at du skal lære så mye som mulig om styrketrening og functional fitness. 

Du vil lære baseøvelser som knebøy og markløft, og kroppsvektøvelser som pushups og pullups. Du vil også få prøvd deg på olympisk vektløfting som vending og støt, og gymnastics som handstand pushups og handstandwalk - eller i alle fall progresjoner som vil hjelpe deg til å klare dette. 

Kurset vil ha en varighet på 8 uker hvor det er lagt opp til én økt i uka. Øktene blir å foregå i styrkesalen på House of Femme. 

Kurset har en begrensning på 8 deltakere. Dette for at deltakerne skal få så god individuell coaching og oppfølging som mulig. 

Prisen for kurset i sin helhet er 3600,- per deltaker. 

Spørsmål rettes til sigrid@houseoffemme.no 

image00010 (2) (1).jpeg

image00011 (1).jpeg

image00015 (2).jpeg