kurs

Babymassasjekurs - nytt kurs kommer 2022

Når barnet ditt ennå ikke har lært seg å snakke eller å forstå verbal kommunikasjon fullt ut, blir berøring svært sentralt for å formidle nærhet, trygghet og kjærlighet. Og for barnet handler det om å vise sine følelser til deg. 

Babymassasjen frigjør oxytocin som bl.a. roet ned barnet. Massasjen fremmer også babyens kroppsbevissthet og motorikk, og kan gjøre at barnet sovner lettere. På dette kurset vil vi øve praktisk og lære en helhetlig massasjerutine du får god nytte av hjemme. Vi gjennomgår også kolikkmassasje og små supertriks til slutt.

Det viktigste med massasjen er likevel kvalitetstiden med mor, far eller annen omsorgsperson. Dette er en stund kun for dere to, der dere gir hverandre den fulle oppmerksomheten begge har så godt av. 

Kurset ledes av Iselin Abelsen, osteopat og vår fantastiske babyekspert

Passer for alle babyer 0-8 mnd  

Pakkeliste: Baby, håndduk/pledd, babyolje

Pris: 490,- per deltaker // foreldrerabatt 800,- per foreldrepar

NB: Kurset holdes innenfor gjeldende rammer for smittevern, slik at du kan føle deg trygg når du er hos oss. 


Påmelding

babymassasje HOF (1).png

Privat babymassasjekurs for din barselgruppe

Barselgruppen kan booke vår babyekspert, osteopat Iselin, til et privat kurs hjemme i din egen stue. (Gjelder Trondheim, Melhus og Orkanger kommune) eller på House of Femme. 

490,- pr. deltager (minimum 5 deltagere).

Linn (33): "Synes kurset var kjempefint, rolig og god stemning. Det er også så behagelig at "alt er lov", slik som amming, barnegråt, stell osv. Datteren min merker nok godt når jeg er avslappet, og dermed blir hun også det. Ella sovnet før jeg rakk å sette bilsetet inn i bilen, og dette er aller første gang! Hun sovner aldri uten kamp. Vi skal bruke massasjen ofte."

babymassasje HOF 2 (1).png