kurs

Babymassasjekurs 

På kurset lærer du hvordan du kan gi babyen din en helhetlig massasje og vi gjennomgår en egen magerutine som er perfekt for de små som sliter litt ekstra med magen.

Babymassasjen frigjør oxytocin som bl.a. roet ned barnet. Massasjen fremmer også babyens kroppsbevissthet og motorikk, og kan gjøre at barnet sovner lettere. 

Det viktigste med massasjen er likevel nærhet og kvalitetstid med mor, far eller annen omsorgsperson. Dette er en stund kun for dere to, der dere gir hverandre den fulle oppmerksomheten begge har så godt av. 

Kurset har en varighet på 45 min. og ledes av Iselin Abelsen, osteopat ved House of Femme og vår fantastiske babyekspert.

Passer for alle babyer 0-8 mnd  

Pakkeliste: Baby, håndduk/pledd, babyolje

Pris per deltaker: Medlem 499,- / Ikke-medlem 549,- 

Dato og påmelding

babymassasje HOF (1).png

Linn (33): "Synes kurset var kjempefint, rolig og god stemning. Det er også så behagelig at "alt er lov", slik som amming, barnegråt, stell osv. Datteren min merker nok godt når jeg er avslappet, og dermed blir hun også det. Ella sovnet før jeg rakk å sette bilsetet inn i bilen, og dette er aller første gang! Hun sovner aldri uten kamp. Vi skal bruke massasjen ofte."

babymassasje HOF 2 (1).png