IMG_7936 (1).jpg

Terapiyoga

Påmelding gruppetime

Lisbeth (62):

"Noen dager klarer jeg ikke å begynne med noe, men etter den halve timen med avspenning - orker jeg å starte dagen".

Om kurset:

Er du klar for å ta ansvar for ditt eget liv og helse?

Før eller siden oppdager vi alle at vi må ta saken i egne hender om vi skal få en bedre helsesituasjon. Mange med langvarige helseutfordringer bruker mange år på å vente på at helsevesenet skal komme med klare svar og ordne opp. Som eksperter er det norske helsevesenet gode på mange områder, men som hverdagshelter holder det som regel ikke. 

På House of Femme tilbyr vi en helt unik yogaklasse hvor du bli sett og veiledet i å ta vare på deg selv med yogaens verktøy. Dette kurset er skreddersydd for deg som lever med smerter, lite energi, dårlig søvn, høyt stressnivå og andre utfordringer og er klar for å gjøre noen endringer for å få det bedre i livet ditt. Du kommer til å få hjemmelekser, og det er helt nødvendig med egenpraksis av yogametodene for å få en terapeutisk virkning. Kurssamlingene varer i 2 timer hver gang. Det er nok tid til en god fysisk treningsøkt, pustetrening og mental trening. Den siste halvtimen er satt av til å svare på spørsmål og jobbe med en egenplan for de andre 6 dagene den uken.  

Du trenger ingen forkunnskaper for å kunne delta på kurset. På 10 uker skal vi skape endring, fysisk og psykisk. Du vil lære å være fysisk aktiv på en skånsom måte, du vil lære slappe av, du vil lære teknikker for selvmassasje av ulike triggerpunkt. Du vil veiledes i å ta ansvar for egen helse og legge opp en livsstil som gjør det sterk, har mindre smerter og bli god på restitusjon. 

Kurset veiledes av seniorinstruktør Hilde Ravnå Bjørnstad. Hun har lang erfaring innen yoga terapi og bruker selv disse metodene for å ha en meningsfull og god hverdag med kroniske helseutfordringer. Hun har undervist yoga siden 2004, og er i tillegg til yoga utdannet pedagog og ernæringsterapeut. 

Kontakt: 

hilde@houseoffemme.no 

Påmelding gruppetime