Barnepasserne

IMG_6494 (1).PNG

Mari Sætherhaug

Ansvarlig barnepassen, Fiona Home og FemmeLiten

Har gjennomført førstehjelpskurs rettet mot barn

Mari er en av de heldige barnepasserne som skal få leke og ta vare på barnet ditt mens du er på behandling eller trening. Hun er rolig, trygg og omsorgsfull, og hun har selv en datter på fire år og en sønn på ett år. Hun er ansvarlig på barnepassen, samt styrer vår barnepasstjeneste i hjemmet Fiona Home.

Hun er barne- og ungdomsarbeider, og har ti års erfaring fra barnehage og institusjoner. Mari har hovedansvaret i Fiona-lounge og Femmeliten. Dere vil treffe henne onsdager, torsdager og fredager i Fiona-lounge, og som instruktør på FemmeLiten. Mari jobber også i respesjonen. Det kan godt stå hvilke dager vi jobber og at Iselin og Marianne jobber i Fiona home. Mari møter du i barnepassen tirsdag, onsdag og fredag. 

IMG_20210708_091948 (1) (1).jpg

Ada T. Lader

Har gjennomført førstehjelpskurs rettet mot barn

Ada er 21 år gammel jente fra Trondheim. Hun tar opp fag i år, samtidig som hun jobber i Fiona lounge - som hun trives masse med! Hun elsker å være sosial med venner, familie og nye folk. Liker å lage mat og gå turer. Hun trives med barn og vil at de skal kose, leke og lære seg nye ting når de er hos barnepassen - og føle seg trygge! Ada møter dere på torsdager. 

IMG_20210528_112346 (1).jpg

Iselin Kvaale

Har gjennomført førstehjelpskurs rettet mot barn

Iselin er en omsorgsfull og kreativ jente på 24 år, hun har mye energi til lek og moro. Til hverdags er hun student og har en bachelorgrad i bevegelsesvitenskap, samt at hun har flere års erfaring med å jobbe med barn, gjennom både barnehage og danseundervisning.

På fritiden liker hun å være fysisk aktiv og sosial, og noen av interessene hennes innebærer dans, sang, teater, tegning og matlaging. Som barnepasser er hun opptatt av at barna skal føle på trygghet, mestring og glede. Iselin stiller alltid opp med et stort smil, og du møter henne lørdager og søndager (oddetallsuker) på barnepassen. Hun jobber også i Fiona Home.

Marianne (1).jpg

MARIANNE BUBERG 

Har gjennomført førstehjelpskurs rettet mot barn

Marianne er en omsorgsfull, imøtekommende og tålmodig jente på 21 år. Hun kommer fra Orkland, og er student ved NTNU. Tidligere har hun i samarbeid med Røde Kors Ungdom vært ansvarlig for en sosial møteplass for ungdom med ulik bakgrunn i Orkdal.

Hun har mest erfaring fra barnepass av barn med fysisk begrensing i egen familie. På grunn av dette vet hun hvor viktig det er å se hver enkelt barn sitt behov. Og håper med dette å kunne gi oppfølging og støtte etter barns vilje og evne. Marianne møter du onsdager, torsdager og fredager i barnepassen. Hun jobber også i vår barnepasstjeneste i hjemmet, Fiona Home. 

IMG_20211005_215927 (1).jpg

Stine Skog Kristiansen 

Har gjennomført førstehjelpskurs rettet mot barn

Stine jobber som danselærer på danseskolen vår, og brenner for dans og danseglede. Hun har studert til å bli danser i Oslo, og har tidligere vært vikar for dansegrupper for barn og voksne.  Hun har erfaring med barnepass av tantebarn og gjennom sommerleirer for barn og unge.

For Stine er det viktig å skape en god og trygg relasjon mellom hun og barna, og hun liker å være aktiv og finne på morsomme aktiviteter. Stine jobber både i Fiona lounge på House of Femme og i Fiona Home. 

Hos våre barnepassere er ditt barn alltid i de tryggeste hender ❤

Tilbake til barnepassen