Barnepasserne

IMG_6494 (1).PNG

Mari Sætherhaug

Ansvarlig barnepassen og FemmeLiten

Har gjennomført førstehjelpskurs rettet mot barn

Mari er en av de heldige barnepasserne som skal få leke og ta vare på barnet ditt mens du er på behandling eller trening. Hun er rolig, trygg og omsorgsfull, og hun har selv en datter på fire år og en sønn på ett år. Hun er ansvarlig på barnepassen, samt styrer vår barnepasstjeneste i hjemmet Fiona Home.

Hun er barne- og ungdomsarbeider, og har ti års erfaring fra barnehage og institusjoner. Mari har hovedansvaret i Fiona-lounge og Femmeliten. Dere vil treffe Mari som resepsjonist, og i Fiona-Lounge lørdager, samt på FemmeLiten.

IMG_20210528_112346 (1).jpg

Iselin Kvaale

Har gjennomført førstehjelpskurs rettet mot barn

Iselin er en omsorgsfull og kreativ jente på 24 år, hun har mye energi til lek og moro. Til hverdags er hun student og har en bachelorgrad i bevegelsesvitenskap, samt at hun har flere års erfaring med å jobbe med barn, gjennom både barnehage og danseundervisning.

På fritiden liker hun å være fysisk aktiv og sosial, og noen av interessene hennes innebærer dans, sang, teater, tegning og matlaging. Som barnepasser er hun opptatt av at barna skal føle på trygghet, mestring og glede. Iselin stiller alltid opp med et stort smil, og du møter henne torsdager, lørdager og søndager, samt på FemmeLiten. 

image1 (23).jpeg

Emma Skui Stensby

Har gjennomført førstehjelpskurs rettet mot barn

Emma er en positiv og blid jente, hun er omsorgsfull og trygg. Hun er veldig glad i lek og kreativitet. Emma gikk barn- og ungdomsarbeiderlinjen på VGS og studerer grunnskolelærer 1-7. Gjennom utdanningen har hun erfaring fra å jobbe i barnehagen, skolen og SFO. Emma har vært trener i taekwondo for både barn og ungdom.

For Emma er det viktig å være en trygg person både for barnet og for foreldrene, og passe på at alle får en positiv opplevelse. Hun er glad i å ha aktiviteter som barn synes er morsomme og hvor aktivitet og kreativiteten kan blomstre. Emma møter du i FionaLounge på helgene, hun er også vår supervikar i resepsjonen. 

image2 (14).jpeg

Elise Killi

Har gjennomført førstehjelpskurs rettet mot barn

På tirsdager og fredager vil du møte Elise i barnepassen. Hun er imøtekommende, blid og har stor omsorg for de små. Elise er spesielt opptatt av relasjoner, og er en trygg person for barna. Hun har jobbet som vikar på barneskole, og elsker å passe barn til venner og familie. Elise gjør det hun kan for at barna skal ha det fint og trives mens mor er på trening eller behandling. 

Du vil også møte Elise som personlig trener og instruktør, som er hennes primærjobb på House of Femme. Hun brenner for fysisk aktivitet og helse, og liker å være aktiv og leken sammen med de små. 

Hos våre barnepassere er ditt barn alltid i de tryggeste hender ❤

Tilbake til barnepassen