Mari (1).jpg

Mari Sætherhaug

Mari er en av de heldige barnepasserne som skal få leke og ta vare på barnet ditt mens du er på behandling eller trening. Hun er rolig, trygg og omsorgsfull, og hun har selv en datter på fire år og en sønn på ett år.

Hun er barne- og ungdomsarbeider, og har ti års erfaring fra barnehage og institusjoner. Mari har hovedansvaret i Fiona-lounge og Femmeliten. Dere vil treffe henne onsdager, torsdager og fredager i Fiona-lounge, og som instruktør på FemmeLiten. Mari jobber også i respesjonen. 

received_737908643419135 (1).jpeg

Liva Elvira Myrvold Nynes

Liva Elvira er 21 år, er kreativ, rolig, trygg og imøtekommende, hun har jobbet i barnehage og har god erfaring med barnepass og er veldig glad i å være med barn. Liva Elvira møter dere på onsdager, fredager og søndager i partallsuker i Fiona Lounge, hun jobber også i resepsjonen. Psst: Skal vi fortelle deg en hemmelighet? Hun er Fiona på FemmeLiten. 

received_290988452194934 (1).jpeg

Ada T. Lader

Ada er 21 år gammel jente fra Trondheim. Hun tar opp fag i år, samtidig som hun jobber i Fiona lounge - som hun trives masse med! Hun elsker å være sosial med venner, familie og nye folk. Liker å lage mat og gå turer. Hun trives med barn og vil at de skal kose, leke og lære seg nye ting når de er hos barnepassen - og føle seg trygge! Ada møter dere på tirsdager, lørdager og søndager i odetallsuker.

Stine barnepasser (1).jpeg

Stine Lillly Horgen

Stine er tålmodig, omsorgsfull og positiv. Stine er student på fulltid og har et verv som håndballtrener. Hun er veldig glad i barn og har sittet mye barnevakt for både tantebarn, yngre søsken og søskenbarn. Stine er vår flotte tillkallingsvikar.

Hos våre barnepassere er ditt barn alltid i de tryggeste hender ❤

Tilbake til barnepassen