basseng gravid

GRAVID - ny gruppe fra 8. mai

Vår populære bassengtime for gravide i Pirbadet

Dato og påmelding

For spørsmål send e-post til anne@houseoffemme.no 

Tenk; hvor magisk er det ikke å være vektløs? Timen tilpasset individuelt for alle gravide uavhengig av tidligere treningsbakgrunn, plager i svangerskapet eller hvor langt du er på vei.  Dette er en effektiv treningstime der pulsen skal opp og musklene får jobbe. Det vil si at denne timen passer utmerket både for deg med bekkenleddsmerter og for deg som ønsker en tøffere treningstime.

Lise (31): «Jeg hadde hatt en hektisk dag på jobb og var sliten. Bassengtreningen snudde det hele og ga meg energi – jeg kjente meg klar for mer! Ikke minst var treningen gøy, og jeg ble kjent med fremtidige barselvenninner. Anbefales på det varmeste.» 

Bassengtrening er en anbefalt treningsform for friske gravide. Vektløsheten og det varme vannet gir leddene avlastning samtidig som kroppen får trent, dette er spesielt gunstig for gravide med bekken- og ryggplager (Helsedirektoratet). Du trenger ikke kunne svømme for delta på denne timen. Du kan selv velge hvor du står og dermed også hvor dypt du ønsker å plassere deg i bassenget. 

Onsdager kl. 19.00 i Pirbadet   

  • Partiet går over 7 uker (det er ikke gruppe på helligdager)
  • Lokasjon: Helsebad 2
  • Pris: 1690,- (dette inkluderer inngang i Pirbadet)
  • Påmeldingen er bindende 

Anbefales ikke å delta på bassengtrening siste 2 uker før termin. 

IMG_2267 (1).jpeg

Mor&Mini - ny gruppe fra 7. mai

Herlig bassengtrening sammen med babyen din

Dato og påmelding

For spørsmål send e-post til anne@houseoffemme.no 

Fokus på å bygge opp kroppen etter fødsel. House of Femmes instruktør har plukket ut de mest geniale øvelsene til denne timen. Du blir sterk, samtidig som babyen din storkoser seg i det varme vannet. 

Denne gruppen passer for babyer fra 6 uker til 1 år. Fokuset er hovedsakelig på opptrening etter fødsel, med herlige vanntilvenningsøvelser for mini. Du trenger ikke kunne svømme for å delta på denne timen. 

Kristin (27) "Hopp i havet, eventuelt i bassenget. Bare for å være bekymringsløs og vektløs ei lita stund. I vannet får en ikke gjort så mye annet enn å bare være, og den salige følelsen det gir er intet mindre enn bittelitt magisk. Superbonus for meg å både få bade og trene sammen med babyen min - for et kinderegg! Selv om det måtte rå muskelkraft til for å vrenge mammakroppen inn i badedrakta."

Tirsdager 12:10 i Pirbadet

  • Partiet går over 7 uker (det er ikke gruppe på helligdager)
  • Lokasjon: Helsebad 2
  • Pris: 1690,- (dette inkluderer inngang i Pirbadet)
  • Påmeldingen er bindende 

Anbefalt oppstart etter fødsel: Ca. 6 uker (når renselsen er over/sluttet å blø). 

Babyen skal bruke badebleie, dette kan kjøpes på vanlig dagligvare eller i Pirbadet.