1AE655A3-5EEC-4C9C-90B0-E2BC223DFA5A_1_105_c.jpeg

Aurora Berntzen

Autorisert kiropraktor
MNKF

Utdannet kiropraktor ved Syddansk Universitet i Odense, 2010 
Mamma til Linnéa og Filip

Erfaring:

Aurora har klinisk erfaring fra flere klinikker i Trondheim og omegn. Hun har erfaring med pasienter med ulike nerve-, muskel- og skjelettplager, med spesiell interesse for behandling av barn og av svangerskapsrelaterte plager, kjeveproblematikk og hodepine. Aurora ser viktigheten av å holde seg faglig oppdatert og har bl.a. tatt kurs innen ekstremitetsbehandling, gravide og barn. 

Aurora hadde praksis ved tverrfaglig ryggklinikk i Danmark sammen med bl.a. fysioterapeuter, revmatologer og sykepleiere, og har god erfaring med samarbeid med ulike helsefaglige grupper. Dette også fra utplassering hos St.Olavs hospital på Kvinne-barn-senteret og tverrfaglig poliklinikk rygg-nakke-skulder. 

Under behandlingen benytter Aurora klassiske kiropraktorteknikker, men også bløtvevsteknikker som triggerpunktsterapi, IASTM og lettere behandlingsteknikker som mobilisering og aktivator.

Kontakt: 

aurora@houseoffemme.no / 404 56 049

Rebecca Flack Bergby

Autorisert kiropraktor
MNKF

Utdannet kiropraktor ved Macquarie Universitet i Sydney, Australia, 2009
Mamma til Nixon og Nala

Erfaring:

Rebecca har klinisk erfaring fra flere klinikker både i Sydney og Trondheim. Praksisen begynte som vikar for en populær og dyktig mor og barn kiropraktor i Sydney og gjennom dette vokste interessen for gravide og barn. Over de neste par årene tok Rebecca mange kurs for å øke egen kompetanse innen behandling av svangerskapsrelaterte plager og behandling av barn. I tillegg har Rebecca spesiell interesse for lærevansker hos barn og forsinket motorisk utvikling, men hun vurderer og behandler også vanlige muskel- og skjelettplager både hos barn og voksne.

Etter 3 års praksis i Australia, flyttet Rebecca til Norge med sin norske mann, som også er kiropraktor. Her begynte hun og jobbe hos Bekken og Barn, en kiropraktorklinikk med hovedfokus på barn og gravide, hvor hun har vært siden. 

Rebecca benytter vanlige kiropraktorteknikker som f.eks manipulasjon, bløtvevsbehandling og triggerpunktsterapi, såvel som kraniosacral teknikk og mykere behandlingsteknikker som Webster teknikk og aktivator.

Kontakt: 

rebecca@houseoffemme.no / 479 66 860

C9ECCFE4-3331-4058-B433-EE6442F333BA_1_105_c.jpeg