St.Olavs 60

St.Olav har valgt å utsette denne gruppen nå pga. coronasituasjonen. Ved spørsmål vedrørende dette ta kontakt med Arbeids- og miljøavdelingen. 

Innholdet i denne timen er skreddersydd for gravide, og er et tilbud til ansatte ved St. Olavs hospital og NTNU, i regi av House of Femme.

Timen inneholder både kondisjon og styrke. Øvelsene er skånsomme for bekkenet, samtidig som du har mulighet for tøffere utfordringer. Fysioterapeuten har spesielt fokus på gode øvelser for stabilitet i rygg, bekken, hofte og bekkenbunn. 

Vi benytter Bedriftsidretten sine lokaler på Øya, like ved 7-eleven. Betaling med Vipps 130,-. Førstegangspåmelding til simone@houseoffemme.no, eller du kan benytte St.Olavs bedriftsavtale og få denne timen inkludert med et stort omfang treningstimer og egentrening. Send mail til simone@houseoffemme.no for å motta avtalekoden.

*Det er opptil personalansvarlig leder å bestemme ut fra arbeidsforhold og individuell vurdering i dialog med ansatt om det kan tilrettelegges for deltakelse på trening i arbeidstiden og konklusjonen anbefales å føre opp i oppfølgingsplan.stolav.jpg