Våre behandlinger

Kjemisk Peel fra INNOAESTHETICS

30 min, fra 1100,-

Kjemisk peeling skaper en kontrollert skade i huden som fremmer vekst av ny hud. Skaden skjer når stabiliserende fruktsyrer, melkesyrer og A-vitaminsyrer i forskjellige styrker pensles på huden. Når syrene får virke i huden stimuleres hudens egen kollagenproduksjon og hudoverflaten blir ny, fast og stram. Hos oss kan du velge mellom flere ulike peelinger som blant annet Mandelage Peel, Lightening Peel, Akne Peel og Redness Peel. Våre hudterapeuter hjelper deg med å finne riktig peel under behandlingen.

Dermapen®

50-90 min, fra 2500,-

Dermapen er en avansert form for microneedling som brukes for hudfornying. Dermapen kan brukes på hele ansiktet, hals, kropp og hender. Noen av indikasjonene dermapen kan behandle er gussen og grå hud, store porer, fine linjer og rynker, pigmentering, slapp og ujevn hud samt arr og kvisearr. Anbefales ikke gravide og ammende. 

Green Peel® Fresh Up

50 min, 1500,-

Den milde metoden for bedre glød og antirynke. Populært kalt «party peel» da huden får en flott glød og du kan gå rett på fest. Samtidig setter behandlingen i gang prosesser som bremser aldring, bedrer opptak av aktive virkestoffer og forbedrer uren hud. Unik behandling også til sensitiv og tynn aldrende hud da den styrker hudbarrieren. Anbefales ikke for gravide og ammende. 

Green Peel® Express

30 min, 1100,-  Hver 6. behandling gratis

Express behandling av den perfekte party peel. Ønsker du å teste hvordan Green Peel® fungerer eller ønsker en stimulert hud med ekstra glød du ikke kan sminke deg til? Da er dette den rette behandlingen for deg. Anbefales ikke for gravide og ammende. 

Green Peel® Energy

50 min, 1700,-

En kraftigere variant som passer ypperlig for deg som trenger dypere antirynkebehandling. Effektiv på dype linjer, pigmentflekker, store porer og akne. Vil kunne være litt rød etterpå.

Passer perfekt for den travle kvinne som ønsker en svært effektiv behandling uten å begrense hverdagen. Anbefales ikke for gravide og ammende. 

Green Peel® Classic

2 x 60 min, 2900,-

Fullstendig hudfornyelse på frem dager. Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Bidrar til vevsoppstramming og bekjemper ujevn og ru hud, rynker, store porer, akne, arr og solskadet hud. 

Rett etter behandlingen kan huden føles rød, varm og sår. Dagen etter er huden som regel roligere, men stram. Den 3 og 4 dagen skiftes huden ut ved å flasse. NB! Ikke alle har synlig flassing, og dette er ikke avgjørende for å oppnå hudforbedring. Inkludert i prisen en oppbyggende 60 min. etterbehandling etter 5 dager. 

(Mange bestiller time torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag.) 

Du må følge opp behandlingen med spesialtilpassede hjemmeprodukter fra Dr. Schrammek som er kraftig beroligende, balanserende og næringsrike. Dette fordi huden er i en restitusjonsfase og ekstra sensitiv. Produktpakken til 2740,- består av fem hjemmeprodukter som brukes videre også i etterkant av de to behandlingene (totalpris 5640,-). 

Resultatet er total hudfornyelse. Anbefales ikke for gravide og ammende.

Denne behandlingen kan ikke bookes online. Ta kontakt med en av våre hudterapeuter for booking. 

Green Peel® Time Control Lift Treatment

90 min, 2100,-

Den ultimate behandlingen for voksen, aldrende, trett og sliten hud. Den effektive green peel fresh up kombineres her med de aktive antirynke-produktene Time Control – i en og samme behandling. Urtene gir de essensielle byggeklossene som styrker huden med vevsoppstrammende effekt. Time Control-produktene for hudforyngende og oppbyggende virkestoffer, vil gi økt spenst og oppstramming.

En sterk hudbarriere med god beskyttelsesfunksjon vil eldes saktere. Behandlingen reduserer aldringstegn og virker oppstrammende på huden din.

Selve behandlingen tar ca. 90 minutter og inkluderer flere effektive rensesteg, masker og en behagelig ansiktsmassasje. Huden etterlates med en fantastisk glød! For å optimalisere behandlingen anbefaler vi et tilpasset hudprogram som du følger hjemme. Dette vil forlenge effekten av klinikkbehandlingene. Anbefales ikke for gravide og ammende.

Ansiktsbehandlinger som passer for alle, også gravide og ammende

Vitality Lux

60 min, 1390,-

Fullpakket av næringsrike og oppbyggende virkestoffer som gir en hud fra tidlig voksen alder alt den trenger. Behandling som gir deg glød, fuktighet og en fastere og sterkere hud. Passer for alle, også gravide og ammende. 

Hydra Splash

50 min, 1250,-

Intens fuktighetsboost for en tørr og dehydrert hud. Fyller ut tørrhetslinjer og gjenvinner hudens naturlige glød og spenst. Perfekt behandling i perioder når huden taper fuktighet. Eks ved amming og vinterstid. Passer for alle, også gravide og ammende. 

Skin in balance

50 min, 1390,-

Beroligende og fuktighetsgivende behandling for en sensitiv og tørr hud i ubalanse. Demper rødhet og irritasjoner, samt styrker en svekket hudbarriere. Perfekt behandling i perioder der huden er stresset av for mye påkjenninger. Eks ved sykdom, medisinbruk eller overbehandlet hud. Passer for alle, også gravide og ammende. 

Skin Detox

60 min, 1300,-

En dyprensende og klargjørende behandling som vil etterlate huden ren, sunn og frisk. Perfekt for en kombinert og fet hud med tilstopninger. Passer for alle, også gravide og ammende. 

Avbooking eller endring av avtale må skje senest 24 timer før, ellers belastes timen i sin helhet. 

Green Peel Eye Contour Treatment

30 min, 990,-

Motvirker fine linjer og rynker rundt øynene. En fantastisk behandling som drenerer og minsker vannansamling ved å øke mikrosirkulasjonen. Effektivt med tanke på poser, tørre og slappe øyelokk. Fjerner spor av tretthet og etterlater en behagelig følelse av velvære. Passer for alle, også gravide og ammende. 

*Priser er justert sist august 2023. 

URTER-1160x753.jpeg

Probiosens.jpg

lw6ODppw.jpeg

vita lib.jpg

REGULATING_8.jpeg

blemishbalm.jpeg

dQusTopd.jpeg

URTER_4-1160x753.jpeg

masker.jpeg