Våre behandlinger

Green Peel® Fresh Up

50 min, 1350,-

Den milde metoden for bedre glød og antirynke. Populært kalt «party peel» da huden får en flott glød og du kan gå rett på fest. Samtidig setter behandlingen i gang prosesser som bremser aldring, bedrer opptak av aktive virkestoffer og forbedrer uren hud. Unik behandling også til sensitiv og tynn aldrende hud da den styrker hudbarrieren. Anbefales ikke for gravide og ammende. 

Green Peel® Express

30 min, 1040,-  Hver 6. behandling gratis

Express behandling av den perfekte party peel. Ønsker du å teste hvordan Green Peel® fungerer eller ønsker en stimulert hud med ekstra glød du ikke kan sminke deg til? Da er dette den rette behandlingen for deg. Anbefales ikke for gravide og ammende. 

Green Peel® Energy

50 min, 1550,-

En kraftigere variant som passer ypperlig for deg som trenger dypere antirynkebehandling. Effektiv på dype linjer, pigmentflekker, store porer og akne. Vil kunne være litt rød etterpå.

Passer perfekt for den travle kvinne som ønsker en svært effektiv behandling uten å begrense hverdagen. Anbefales ikke for gravide og ammende. 

Green Peel® Classic

2 x 60 min, 2750,-

Fullstendig hudfornyelse på fem dager. Dette er den opprinnelige Green Peel®-behandlingen og den sterkeste av de tre utgavene. Bidrar til vevsoppstramming og bekjemper ujevn og ru hud, rynker, store porer, akne, arr og solskadet hud. Rett etter behandlingen vil huden være rød og føles sår som kan vare i tre til fire dager. Deretter vil du begynne å flasse.

Etter fem til seks dager kommer du tilbake for en oppbyggende behandling. Anbefales ikke for gravide og ammende. 

Til denne behandlingen må du følge opp med tilrettelagte hjemmeprodukter fra Dr. Schrammek som er kraftig beroligende, balanserende og næringsrike. Dette fordi huden er i en restitusjonsfase og ekstra sensitiv. Produktpakken til 2490,- består av fem hjemmeprodukter som brukes videre også i etterkant av de to behandlingene (totalpris 5240,-).

Ansiktsbehandlinger som passer for alle, også gravide og ammende

Vitality Lux

70 min, 1240,-

Fullpakket av næringsrike og oppbyggende virkestoffer som gir en hud fra tidlig voksen alder alt den trenger. Behandling som gir deg glød, fuktighet og en fastere og sterkere hud. Passer for alle, også gravide og ammende. 

Hydra Splash

50 min, 1040,-

Intens fuktighetsboost for en tørr og dehydrert hud. Fyller ut tørrhetslinjer og gjenvinner hudens naturlige glød og spenst. Perfekt behandling i perioder når huden taper fuktighet. Eks ved amming og vinterstid. Passer for alle, også gravide og ammende. 

Skin in balance

50 min, 1040,-

Beroligende og fuktighetsgivende behandling for en sensitiv og tørr hud i ubalanse. Demper rødhet og irritasjoner, samt styrker en svekket hudbarriere. Perfekt behandling i perioder der huden er stresset av for mye påkjenninger. Eks ved sykdom, medisinbruk eller overbehandlet hud. Passer for alle, også gravide og ammende. 

Skin Detox

60 min, 1040,-

En dyprensende og klargjørende behandling som vil etterlate huden ren, sunn og frisk. Perfekt for en kombinert og fet hud med tilstopninger. Passer for alle, også gravide og ammende. 

Avbooking eller endring av avtale må skje senest 24 timer før, ellers belastes timen i sin helhet. 

URTER-1160x753.jpeg

Probiosens.jpg

lw6ODppw.jpeg

vita lib.jpg

REGULATING_8.jpeg

blemishbalm.jpeg

dQusTopd.jpeg

URTER_4-1160x753.jpeg

masker.jpeg