Smittevern på trening

_5D_8897 (1).jpg

PT uka

Fokus på egentrening - hele uke 36

Påmelding

Etter en lengre periode med stengte treningssenter har mange måttet endre treningsrutinene. Mange har vært helt rå på hjemmetrening, utetrening og alternativ trening. Flere har savnet rutinene de hadde, mange har savnet samholdet på treningssenteret og noen fikk aldri kommet ordentlig i gang før det hele sa stopp. Nå går vi mot høst og det er virkelig på tide å ta opp treningen igjen og finne de gode rutinene som faktisk fungerer. Derfor tenker vi det er perfekt å gå inn i september måned med PT UKA!

Dette er uka der vi kommer til å ha fokus på personlig trening. Vi ønsker å la dere bli bedre kjent med våre PT-er, få bedre innsikt i hvordan vi jobber og hvordan vi kan hjelpe akkurat deg. I uke 36 vil dere derfor se mye av oss på sosiale medier som Instagram og Facebook. Det vil bli tips til hvordan legge opp treningen, poster om trening og en spørsmålsrunde der du kan stille dine spørsmål til PT-ene.

Ikke nok med det! Vi inviterer til tre superaktuelle foredrag for deg som ønsker å ta turen innom House of Femme for å få litt faglig input.

Hvordan trene med skader/begrensninger?

m/ fysioterapeut og personlig trener Victoria Schram

Mandag 31. aug 12:30

Utholdenhetstrening (hva/hvordan/hvorfor?)

m/ personlig trener Anne Luksengård Mjelva

Tirsdag 1. sept 19:00

Hvordan spise for å få best resultat av treningen?

m/ fysioterapeut og personlig trener Sigrid Bye Skille

Onsdag 2. sept 19:30 (fullt)

Søndag 6. sept 19:30

Psst: husk å følg @houseoffemme.no på Instagram for siste nytt

PT trio.jpg

Vi følger smitteverntiltakene nøye og det vil derfor være begrenset med plasser. Husk derfor å melde deg på i dag for å sikre din plass! Foredragene er helt gratis for deg som er medlem. I tillegg vil dere som deltar på foredrag få 20 % rabatt ved kjøp av PT pakker på 3- og 10-klipp. Og det blir 20 % rabatt på laktat- og maxpulstest gjennom hele uka.

Vi gleder oss til å se deg under PT UKA!

Les mer om PT