akupunktur (1).jpg

Akupunktur

Møt akupunktør Knut med lang erfaring som kan vise til gode behandlingsresultater

Les mer om akupunktøren

Hva er akupunktur? 

Akupunktur er et allsidig fag som har som formål er gjenopprette god funksjon og balanse i kroppen. Dette gjøres ved bruk av tynne akupunkturnåler, men også gjennom livsstilsveiledning. Akupunkturfaget stammer fra antikkens Kina, og det forskes på virkningsmekanismer og effekt i høyt tempo. Derfor vet vi stadig mer om hvordan akupunkturbehandling påvirker kroppens vev og signalstoffer. Akupunkturen har en unik forståelse av sammensetningen av kroppen og helsen, og dette kan for mange være et verdifullt nytt syn på kroniske som nyoppståtte plager. 

Timebooking

Dette skjemaet er kun en forespørsel. Du vil bli kontaktet av oss innen kort tid. Vi er også tilgjengelig på telefon 73 91 21 00, eller du kan bruke online booking.

nålebehandling (1).jpg

Prisliste

Hva kan jeg forvente under en akupunkturbehandling? 

Akupunkturbehandling starter alltid med en samtale om hva du ønsker behandling for. Akupunktøren vil spørre deg om dine helseutfordringer, og her er det viktig at du beskriver det som plager deg med dine egne ord. Informasjon av betydning kan være når plagene oppsto, hva som gjør dem bedre eller verre, og karakteristikk av eventuelle smerter. Akupunktøren vil stille oppfølgende spørsmål for å danne seg et grundig bilde av ditt hovedproblem, før han går videre med et akupunkturintervju. Her stilles mange spørsmål for å finne den underliggende ubalansen som kan være en bidragsfaktor i plagene dine. Til slutt vil akupunktøren kjenne på pulsen din og se på tungen din. Tungen ses på som broen mellom det indre og det ytre og har masse informasjon om din helsetilstand. Ved muskulære tilstander vil også området du har smerter i bli undersøkt. 

Behandling vil alltid tilpasses individuelt. Hvilke punkter som brukes, hvor mange nåler som settes og hvor mye de stimuleres er avhengig av deg og den tilstanden du behandles for. Vår akupunktør Knut har god erfaring med å behandle nåleredde, og de fleste opplever behandlingen som avslappende og forfriskende. Mange med muskulære smerter forteller at det er godt å kjenne at nålene kommer til der hvor det gjør vondt, og får gjort noe med den stramme muskulaturen. Nålene skal stå i fred og jobbe i ca. 15-20 minutter og de fleste slapper veldig godt av, mens noen til og med sovner på benken. 

Tilbake til akupunktur